nämen hejsan

Jag vet , jag har vart dåligast på att blogga nu i några dagar.. Men har inte haft tid , har vårt på mellandagsrean , köpte en as grym kamera! In looove ♥
Och förövrigt har jag mest vart i stallet och haft det super. Men ja , idag är det nyårsafton. Vilket kommer firas här hemma med familjen och våra grannar. Blir nog riktigt bra!
Men vi ses senare idag , loooovar ♡♡♡♡






godmorgon

ingen sovmorgon här inte. Nä , kunde bara inte somna om.. Är hostig och förkyld , så har vaknat flera gånger i natt. Usch!
Får se vad jag hittar på idag , men ska blogga bättre än igår. Looovar!
Men vi ses , pusshej






hej

Har fått massa super bra saker men tänker nog inte visa alltihop. Men har i vilket fall haft en grym julafton , och nu väntas en minst lika grym nyårsafton!
Men ska nog snart åka till stallet med Carro och rida och även pröva allt vi fick till dom. Bääst! Men vi ses , pusshej '.'





hejsan

har äntligen liiite tid att blogga , men får bli kort.
Här har jag det super bra och ska snart öppna julklappar , myspys! Har än så länge bara ätit och chillat med min tab och badat badtunna.
Men vi ses senare , pusshej ♥


god jul!

Har nyss vart i stallet och släppt ut hästar och mockat och fixat. Riktigt mys att va där så tidigt på självaste julaftonsmorgon ♥
Men ja nu är den dagen här , som alla väntat så på , julafton. Då Jesus föddes. Alla är glada på julafton , eller aah , dom flesta.
Men vi ses , ni får ha en super bra dag så ses vi väl imorron , pusshej :*






HeJsAn

åkte till stallet vid 1 ungefär , riktigt mys!
Red en kortis och det gick riktigt bra och var jätte mysigt. Hästarna har jätte mysiga så myste med dom ett bra tag ♥
Imorgon är det julafton och jag och Caroline har utsläppet på morgonen , sååå härligt!
Nu sitter jag och har det gött framför spisen , har nyss pynta granen. Men pusshej






godmorgon

Tog sovmorgon idag , kände att jag behövde det. Ska alldeles snart äta frukost och sen gå ut och leta gran. Åker till stallet tidigt idag tror jag , men har även kvällen sen så åker dit senare igen. Mycket att göra idag , ska pynta massa , försöka slänga i en tvätt och mera. Imorgon är det julafton , så bloggningen
kommer ligga lågt. Ska iväg till kusinerna. Men pusshej






Skövde

Ont i fötter , ben och huvudet. Men var iaf riktigt kul och fick endel julklappar köpt. Till syster och till kissekatterna , en liten mus , till Bamse , lite mums , och en tunnel och godis till marsvinen. Riktigt nöjd över det jag köpte iaf :)
Nu är jag hemma , vart i stallet , mockade och myste i mängder med dom. Stöde och kliade Molly vilket hon tyckte var superduper skönt!
Har precis ätit pizza , mumma! Och nu ser jag på ''Die hard 2" , brabra!





godmorgon

Har varit vaken ett bra tag. Runt 1 drar jag och Maja till skövde och köper dom sista julklapparna till familjen och vännerna. Blir riktigt bra!
Jo men snart är det jul , har ingen riktig självkänsla just nu , men det kommer väl när julgranen kommer in och alla tomtar. Året går så sjukt fort!!
Ska snart gå upp och städa på mitt rum och ställa fram lite tomtar och sen hänga upp min tvätt , duktig flicka! Hoppas jag hinner allt som behövs hinnas nu innan jul. Behöver tvätta en ljus tvätt imorgon oxå , och hämta gran , pynta gran och såå mycket mer.. Så bloggningen kommer ju inte ligga på topp i helgen men ska försöka slänga in lite inlägg så fort jag har tiden , pusshej ♡






stallet

Hej på er , åkte till stallet och mockade och myste med dom. Var så pass halt så kände att det inte kändes speciellt säkert.
Nu sitter jag i soffan och myser med familJenny , myys!
Hade snart tänkt att gå och lägga mej , shit trött då jag har vaknat under natten och sen vaknade jag ju så tidigt.
Men vi ses imorron , godnattpuss





Jullov

Hejsan , nu är det äntligen jullov , awsume.
Tog ju hästarna till skolan idag och det var riktigt kul , men liiite halt..Alla barn gav hästarna pepparkakor och klappade på dem jätte mycket , såå sött :')
Men förövrigt idag ska jag ta det hyfsat lugnt. Tänkte städa lite på rummet och åka till stallet och KANSKE rida om de inte är för halt.
Men nu ska jag ta och äta lite så ses vi sedan , pusshej :)





ops

borde sovit för länge sedan.. de översta som gäller imorgon.. Natti ♥




..

Seriöst , jag är ju sämst på att blogga. Men jag mår riktigt bra , imorgon är det julavslutning , myspys! Så himla skönt! Äntligen får jag tid att blogga och ha mer tid med hästarna , och allt annat. Får även betyg då jag går i 6:te klass , känner mej faktiskt riktigt taggad till de :)
Och på morgon går jag och Maja till skolan med hennes små shettisar , dom brukar ju jämt på min skola komma med häst och vagn , men de är så att dom inte längre har någon som kan komma. Så självklart ställer jag och Maja upp :')
Men nu ska jag packa lite tills imorron och sedan sova , godnatt



a

videoinlägg

lägger in ett videoinlägg imorron om lite grejor. Men nu ska jag sova , natti ♡

godmorgon

Skola idag , känner på mej att det blir en långtråkig dag. Men ni får ha det så bra så ses vi när jag kommer hem , puss!

julpynt

hejsan , har vart hemma ett tag nu. Julpyntade i stallet idag , myys. Blev faktiskt riktigt bra! För övrigt borstade och myste med dom jätte mycke.
Nu är jag hemma och har det bäst framför brasan. Hihi , super!!




gårdagen

åkte till Skövde handlade present till mamma då hon fyller 40 på onsdag , grattis i förskott mamsen ♥ Och även julklappar till henne. Blev riktigt bra! Sen åkte jag till stallet själv igen då mamma jobba och Carro skulle övningsköra någon stanns. Mockade och borstade på dem bara igår. Idag får vi se vad som händer. Men nu ska jag iaf äta frukost och sen åka lite spark med hunden :)
Pusshej





godmorgon

vaknade precis , såå skönt med sovmorgon!
Red Freja i en halvtimme ungefär. Gick skit bra! Hon lyssnade verkligen och var jätte känslig. Min prinsessa ♥ Efter jag ridit mockade jag och fixade allting , var riktigt mysigt att rida i snön. Och även att sitta på kistan i stallet och lyssna på hästarnas tuggande , alltid lika lugnade.
Idag hade jag och pappa tänkt att åka till Skövde men får se hur det blir med det , snöstorm ute.
Men nu ska jag äta mat , vi ses!





godnatt

dålig uppdatering jo , jag vet. men nu ska jag sova så vi hörs imorgon istället. Natti ♥




*fel håll*

hemma

Åkte till stallet igår och red med Carro , gick super!
men nu är jag hemma och ja , typ väntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka till stallet. Tar det själv då mamma jobbar och Carro skulle se på någon film med hennes pojkvän.
Men tänkte kanske göra ett videoinlägg sen om ni vill?! Skaffade videofyme igår så kommer nog bli lite videosar och sånt.
Men vi ses! ♥







mys

Sitter och myser vid min tab 2 , plugg , pepparkaka , lussekatt och glögg! okej att plugga nu faktiskt!

du vet mitt namn , inte min historia

Blir så sjukt trött på folk som tror dom känner mej , men vet ingenting om min bakgrund. Asså seriöst , säga att man känner personen jätte bra men har ingen aning om vem det är egentligen.
Aja , har det så sjukt tråkigt här hemma så funderar på att gå ut lite med hunden även om jag redan är förkyld , skiter faktiskt lite i det , kommer ju bli värre snart ändå så att liksom.. Aa.
Hoppas stort på att jag får åka till stallet och rida en stund men vi får väl se.
Men vi ses senare ♡




mamma , jag älskar dej ♥

sjuklingen här jao

mår illa så fick stanna hemma. Lite synd då några på skolan skulle ha lucia uppvisning idag , men det klarar jag mej utan. Känner redan att jag inte alls mår lika illa som förut så hoppas det blir bättre!
Men vi hörs senare , puss hej ♡








kalas

hejsan , har redan varit i stallet då vi snart får främat , jag fyllde ju år igår så ska ha lite för släckten , paket väntas , jaoo. Sitter nu med min Samsung galaxy pad 2 , awsome. Skriver sen vädjar allt fått både idag och igår. Men ska snart ta och göra mej iordning för kalaset . Men vi ses sen!♥







hej

my birthday today jaoo. Har fått bland annat en Samsung galaxy paddling 2. Awsome! Asså tack så sjukt mycket! Men ska snart sova då jag är sjukt trött , men vi ses imorron när jag har tid , looovar ♥
Men godnatt mina käraste läsare!







you are mycket everything ♥

at my home

Igår åkte jag och mamma till stallet sensent så mockade bara , men ska nu åka iväg till stallet , men vi ses när jag kommer hem pusshej!


Frågestund

Jo men nu kör vi på en frågestund medans jag väntar på tips från inlägget här under!
Avslutar nästa helg.
 

Tips!

Har precis vart ute med Bamse och åkt spark , skojsigt! Men bakar lite julgodis till klassensdag om vi har på tisdag. Mamma ska nog snart klippa mej också. Sedan åker någon/några iväg till stallet och mockar och fixar.
Behöver tips på vad jag ska skriva om , tex. deep shit (vad vill du det ska handla om?)  , veckans blogg , frågestund , berätta om mitt liv och vem denna mystiska person bakom skärmen är. Ja , osv :)
Men kommentera på detta inlägg så fixar jag det du vill så fort jag kan , tack på förhand!
 

Jag är med och tävlar hos..

 

Godmorgon

Hejsan , dåligt uppdatering , jo , jag vet. Men lusten har inte funnits.
Idag ska jag iaf baka lussekatter osv. Och sen ikväll åker jag till stallet.
Men sitter och lyssnar på musik nu , men vi ses bitches!


Bobboo!

Tar ut en stund i snön med vovven , men vi ses!


ojsan

inte bloggat på tre dagar , men dagarna har gått så fort att jag glömt bort bloggen. Men nu är jag åter igen här , nästan levande!
Har mått apa dom senaste dagarna (psykiskt) men tog tag i livet igen och nu känns det bättre. Men alla känslor kan gå och ta sej i vilket fall.
Men ser på House nu men vi ses imorgon , på hopp om att alla känslor har tatt sej.



give me you

stallet

 
Brrr , över åtta minus vid stallet. Usch , allt för kallt! Tänkte rida båda hästarna en kortis men blev inte så då det var så hääääär kallt. Men mockade och fixade och myste med mina hjärtan ♥
Men nu sitter jag i soffan och myser , men vi ses!
 
 

Godmorgon

Förlåt för uppdateringen det senaste.. Men nu är jag här!
Äntligen 1:a December ( med andra ord 10 dagar kvar tills jag fyller år :D ) Snön ligger på marken och har det gött. Åhh , älskar snöö , hatar kyla.. Ingen bra kombination..
Men sitter vid datan och skriver med mina älsklingar. :*
Men har en del att göra idag så vi ses!

I dina armar mår jag bra