Åkte till stallet med mamma vid 6 ungefär, mockade och borstade. Frejas svans gick jag igenom ordentligt, hela svansen, sen klippte jag även lite i svansen, tyckte de behövdes. Freja var inte så varm idag men var varmare i fram än bak.. Hmm.
Sen har jag inte gjort så mycket mer än ätit kvällsmat och sett lite kort på Tv:n. Och nu ligger jag i sängen och ska läsa klart en bok, skönt att ligga under täcket med en bok i handen. Fast just nu är det surfplattan ;)
Men ska ta och lägga ifrån mej den och läsa istället. Godnatt, vi hörs imorgon ♥





Hemma

 
Hejsan allihop!
Nu är jag hemma från skolan, chillar framför datan i köket och kollar runt lite.
Ska till stallet sen med syster, tror jag, hoppas pållarna inte är lika ömma i hovarna idag med.
Har valt skola. Ekhamra. Känns så jobbigt att välja skola tycker jag. Tänk om jag inte tris? Och hur känns det inte när man har gått med samma klass i 6 år och sen bara splittras ut på olika skolor? Jag blir orolig, jag älskar ju min klass och snart kommer vi inte gå i samma klass längre. Man får ju nya kompisar (och gamla på samma skola) på sin nya men ändå. Känns så hemskt.
Så, mina yngre läsare, ta vara på tiden, för snart är den borta. Jag har tatt vara på den tiden , men jag vill ha samma klass ändå. Fast ska bli spännande med ny skola, ny klass, okända personer osv.
Jaja, vill inte tänka mer på det nu, jag lever i nuet.
Puuss
 
 
 
OMG
 
 

Godmorgon torsdag!

Godmorgon , är nu i skolan och pratar med kompisarna. Ni är för bäst. Love yah.
Men ja , ni vet ju redan hur min dag kommer se ut , så vi ses senare.




godnatt!

Massa tankar snurrar i huvudet right now. Lika många positiva som negativa. Men bara försöka koppla bort de och sova istället.
Imorgon är det torsdag, har slöjd sista lektionen, usch. Innan slöjden är det nog ''rätt okej'' lektioner. Skönt att de känns som torsdagar går så himla fort, i skolan är lektionerna alltid chill och ja liksom sen är de ju slöjd som jag typ inte gör någonting på utan bara pratar med M. Och sedan bussen, hem och äta och stallet typ.
Så skönt, fast av någon anledning har jag massa tankar som snurrar i huvudet tills/på torsdagar? Haha, skumt.
Men nä , nu ska jag sluta tjata och sova , goodnight my readers ♥






trött , irriterad , kall

Åkte till stallet vid 17.30 ungefär och tog in pållarna. Hovis var där vid 8.30 imorses så mamma va då så söt att hon mockade och fixade medans hon väntade på att det skulle bli klart. Satte på nya fram och i bak. För er som inte visste de så har dom inte haft i bak. Red ett tag men både Freja och Molly var väldigt ömma i bak speciellt eftersom dom aldrig bak. Freja speciellt haltade till då och då. Men dom får nog vila tills de slutar ömma. Men det går förmodligen över snart så vi kan rida dom lite mer och så. Men förövrigt skötte sej Mollan super bra, lyssnade inte så jätte bra till att börja med men sen framåt slutet släppte de något otroligt!
Har bara vart hemma i 20 minuter, så har inte hunnit gjort så mycket, ska kolla lite på glosorna tills fredag och sen sova typ. Är så sjukt trött, orkar ingenting. Har ont i hela kroppen av trötthet , fryser av trötthet och ja. JAG ÄR TRÖTT!



tog lite pics förut , min knasfavorit. Love you my sister. ♥

halloj

åker åter igen buss , fast denna gången hem. Vädret är underbart, skridskorna gick bra, skolan var chill och jag mår super, kan de bli bättre?!
När jag kommer hem ska jag direkt städa marsvinsburen och chilla lite.
och senare hoppas jag på att jag får åka till stallet.
Kan dagen bli bättre? OH NEJ.





@bussen

Godmorgon! nu sitter jag på bussen och ska alldeles strax gå av. som sagt är de kort dag u skolan , chill! Men vi hörs bär jag kommer hem. puss





tisdag

hejhej bloggen, förlåt att jag inte uppdaterat ordentligt utan bara massa bildinlägg , men de har sina orsaker.
Åkte hem till Maja efter skolan och va där i två timmar, bara ''bråkade" med varandra ;) Sen kom Carro och hämta mej vid 4 också åkte vi hem. Mamma och Carro skulle ta stallet idag så har inte gjort så mycket, satte på en film och myste med marsisarna. Mys på hög nivå!
Nu ligger jag i sängen och har ont i magen och ska snart sova.
Imorgon är det onsdag , slutar 13.40, skönt. Fast har idrott i slutet så brukar ju byta om på den tiden i vanliga fall men åker skridskor igen.. Hoppas jag inte trillar och slår i axeln och armen ännu hårdare bara.. Blir inte kul i såna fall. Menmen , får väl ta de lite försiktigt.
GODNATT!




utelåst



ja , rubriken lyder.

läsförståelse




in tha school




Feb. 25, 2013

Hejsan igen!
Gick precis nu och la mej. Nybäddad säng , HUR SKÖNT?! Bästa känslan typ.
Imorgon är det tisdag , en helt vanlig tråkig lång tisdag. Skola först , går långt imorgon :/. Sedan blir dagen genast mycket bättre när jag väl kommer hem från helvetet. Ska städa på rummet och i marisarnars bur. Riktig stor städning. Senare väntas stallet och en varm skön dusch när ja kommer hem. Så blir som tisdagar brukar se ut.
Men vi hörs , natti!






the bed and the cat waiting on me




Helloo


måndag

ny vecka , nya tag , right?
Chill skoldag, ont i fötterna och i axeln/nacken , trillade.. Sjukt ont så kan inte rida :/ Och carro har prov, så pållarna får vila idag med. Men åker dit med mamma och mockar och fixar (eller ja , ska försöka iaf annars bara gosa lite försiktigt).
Men får se vad som händer sen , mys i soffan typ. Men ska snart åka , puss från er bloggare.






alone


all had a boyfriend to kiss in. I just had my random cat to kiss.

min saknade friend

godkväll. Var ju hos en vän. Red hennes häst lite i en skog som låg precis vid hennes stall. Var jätte mysigt! Trevligt sällskap och två gossehästar.Red en liten slinga i däri skogen och pållen skötte som vanligt. Skrittade bara runt i snön , mys!
Var så kul att få träffa dom igen , har ju saknat dem allihop. Hennes pålle var likadan att rida som förra gången , och under all päls var det allt den häst jag minns ;)
kom hem vid 4 ungefär och satte mej på mitt rum med marsvinen i knät och startade en film på min surfplatta. Handlade om några hundar typ och marsvinen verkligen skrek när hundarna på filmen skällde. Haha , dom är för goa.
Mamma och Carro tog stallet.
Nu sitter jag på min brors rum och ser på tv medans han pratar med sina kompisar i Skype. Ska snart gå in på mitt rum och sova istället. Imorgon kommer jag komma hem med onda fötter igen. Ska nämligen åka skridskor på gympan nu igen , kul , fast inte lika kul att komma hem med onda fötter. Menmen.

Nä nu ska jag sluta tjata på er , godnatt!




you know my name , not my story.

godmorgon

Hejsan! Sitter i soffan och äter frukost , ska snart byta om och sedan åka. Lite nervös över att träffa henne , var ju ett tag sedan. men vi ses sen när jag kommer hem , pussochkram




♥♥

goodnight

hello , time to sleep. Imorgon ska jag till en vän vid 11 , trevligt! Ska rida en sväng på hennes goshäst. Blir bra , sedan ska jag till stallet också.
Men ska nanna nu , rätt trött och ska upp tidigt (10 , haha). Well , vi hörs förmodligen innan jag åker och om inte senare , hoppas ni haft en mysig lördagskväll!
godnattpussar ♥





vacker ♥

my beautiful love ♥






godkväll

Hejsan , red Molly i paddocken , lite bommar och en liten kavalettioxer. Hon var en ängel idag. Blev lite trångt i paddocken då det paddocken inte är så stor så blir det trångt när man är 4 st ;) Men blev mycket trav övningar och det gick super bra. Hade två upphöjda bommar på snettigenom så red , mycket i trav och skritt över dom och ja , min finaste nordsvensk skötte sej super mega bra! ♥
Sitter nu i soffan och ser på mello , har precis ätit pappis underbart goda mat.
Ska försöka uppdatera er lite mer sen innan jag sover , pussar




:D♥♥

<3




godmorgon!

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan , åh så skönt att sova!
Snart kommer farmor och farfar ska komma , dom ska fira min sis , körkortet ;)
Sen vid 1 åker jag och Caroline till stallet och rider pållarna. Ska ha lite markarbete , inte haft de på super länge känns de som!






Freja

Hellu , syster kom och hämnta mej efter skolan och då åkte vi till pappa och åt korv och sedan till Willys , handla och så. Sen kom vi hem runt 4 , halv 5. Åkte till stallet sedan vid 6 ungefär.

Jo , nu till min underbara ponny. Hon skötte sej galant , my superstar. Red mycket utan tyglar och gjorde båda oss väldigt avslappnade och bebbo är ju en sådan häst som verkligen slappnar av lika mycket som en själv slappnar av. Och ja , jag var super avslappnad och Frejis med. Gick verkligen så bra!
Sitter nu i soffan med syster och hennes kille och hunden. Mysigt!
Hoppas ni får en bra fredags kväll , de ska iallafall jag ha!






bebbon

hej , red bebisen i paddocken lite. Bara ett lugnt skritt och trav pass på 20 minuter. Övade på att rida utan tyglar vilket gick över förväntan. Min superponny!
Orkar inte skriva mer om det nu. Smart som jag är kommer jag på i sista sekund att jag har läxor att göra till imorgon , smart var det ja. Men jaja , nu är dom iallafall avklarade.
Imorgon kommer Carro och hämtar mej efter skolan och då åker vi in till stan och handlar och fixar lite. och sedan blir det nog stallet med mammi. Men nu ska jag sova , natti






igår gick jag som sagt till farmor och farfar efter skolan , som vanligt ska de skämma bort en så mycket som går. ;) Men var trevligt!
Sedan kom en överlycklig Caroline , hon körde upp och hon har körkort , så se upp nu när den stollen är på vägarna ;) Haha , nej. Hon är väldigt försiktigt av sej.
Sedan när klockan blev halv 7 åkte jag och Caroline till stallet själva (!) , vart lite läskigt men ja , som sagt så är hon lugn och försiktigt. Mockade bara i stallet och myste och borstade på pållarna då klockan vart så mycket.
Idag hade nationella prov igen , sista delen i svenskan. Tala. Inte direkt mitt bästa ämne eller vad man ska säga. Är väldigt blyg av mej i klassrummet , men både jag och min lärare tycker jag är mycket bättre och ja , hon är stolt över mej att jag har växt så. Men tillbaka till ämnet. Tycke det var rätt så obehagligt men gick bra ändå. Gjorde mitt bästa och mer kan jag ju inte göra.
Nu sitter jag i sängen och mår la inte direkt hundra. Men hinner inte med att våra sjuk så bara keep on working. Blir stallet sen med min fortfarande överlyckliga syster. Ska rida idag tror jag. Mys.
Lite lulligt men får duga ändå. Pussar








godnatt

orkar inte skriva ordentligt nu , ska sova, men vi hörs imorgon istället , godnatt hoppas ni haft en bra dag ♥♥♥♥





Farmor & Farfar

Hejsan! Åkte skridskor det sista i skolan och farmor och farfar bör där inärheten så gick hit för att hälsa på min farmor. Som vanligt ska hon skämma bort en så när jag kom hem gjorde hon mat åt mej även fast jag så jag kunde äta macka eller iaf göra maten själv , men det skulle hon fixa , min söta farmor. <3
Sitter nu i soffan och ser på gladiatorerna. Mysigt!





frukost

hej , eller rättare sagt , godmorgon. Sitter och tvingar i mej en macka , blää. Men ska snart dra mej mot bussen , så hejdå , hoppas ni får en bra dag , kram






WORDS




hellu

ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova.
Mitt ihopkok blev ganska bra tråtsallt. Men som sagt ligger jag i sängen och messar med Elivia (brylling , klasskompis) och him. så mysigt! Ja , har inte så mycket att säga , har skridskor i skolan imorgon , suger fett. Men jao , har inte gjort så mycket sedan jag uppdatera förut , bara fixat lite för imorgon och gosat med marsvinen och Katten (dock inte samtidig ;))
Ni får ha en bra kväll så hörs vi , godnattpussochkram






Grattis hjärat

Sitter nu i köket och väntar på att köttfärsen ska tina och dunkar lite musik. Ska med andra ord göra mat , vet inte riktigt vad det ska bli , men hade inte något hemma som jag kände för att göra så får bli ett eget litet påhitt. Hoppas det smakar!
Som ni kanske förstår är mamma och C i stallet , tror inte dom skulle rida då mamma har ont i sin höft , stackare! Men dom har vart borta ett bra tag så jag vet inte ;)
Idag är det en speciell dag. Vi har idag haft Freja i två hela år. Shiit vad tiden går fort när man har kul , känns som det knappt gått en halv år ens. Men märks verkligen hur hon har mognat och lärt sej mycket , i allt.
Sen är det även så att Frejis har ett okändt pass så vi vet inte släkt , ålder helt säkert och så vidare. Men dagen vi köpte henne bestämde vi hon skulle fylla år den 19/2 och ja , det är ju det idag , grattis min superponny.
Btw , vet ni om att Freja faktiskt inte heter Freja? Jo , det är sant , hon heter faktiskt Gullan :') Hihi så sött , fast ändå så fult xD. Men det var nämligen så att hon vi köpte vår stjärna av , Marianne , hade redan en häst som hette Gullan så hon döpte om henne till Freja. Tycker faktiskt hon liknar mer en Freja än en Gullan!
 
Här får ni en bildbomb på min skönhet!
 

Feb. 19, 2013

hejsan , har vårt hemma ett tag men orkade inte riktigt blogga direkt.. Men sitter hemma i soffan och gör inte ett skit. Väntar på att mamma och syster ska komma hem så vi kan åka till stallet. Blir nog en liten sväng om det inte är för halt över allt.
Jo , dagen har vart chill , har typ inte haft några lektioner , typ bara sett på massa film ;) Så jäkla skönt!
Btw , gick ju sådär med den där 20 dagars grejen , haha , duktigt Amanda , duktigt..
Hmm , har inte så mycket mer att säga , men vi ses sen ♥




HAN.

godmorgon!

Idag vaknade jag iaf i tid , åh vad jag är trött. Varför ska skolan börja så tidigt? ;)
Men bara gå ur den varma sängen och klä på sej kläder.
Får se lite vad som händer efter skolan , men nu ska jag masa mej upp ur sängen , ses!






saken pappa byggde

Det är så att mina marsvin är mästare på att bajsa, kissa och skvätta spån i deras mat/foder skålar , vilket är sjukt irriterande då jag blir tvungen att slänga massa foder. Känns nästan som dom gillar få mej gå nerverna ibland ;) Men jag var så smart och kom på under lovet att man kan bygga en grej så dom inte kan bajsa osv i skålarna.
Bara kolla vad jag är smart!?


Stellis ville också vad med på kort , sötis!




Tycker själv att det blev väldigt bra , hade dock tänkt mej något mindre men blev super. Passar perfekt att ställa skålarna på. Trappsteget gör det lättare för dem att nå maten (dom hade klarat sej utan den , men tyckte det blev bättre så) , och som tur är fattar dom precis hur jag tänkt.
Dock tycker dom även denna trä grej smakar väldigt gott att mumsa på , så får väl ta med den ut i garaget snart och slipa lite till så dom inte får flisor.
Men är faktiskt riktigt nöjd över min lilla uppfinning. :)

Blev senare än tänkt men nu ska jag sova iaf så hörs vi imorgon när jag kommer hem , godnattpuss ♥

hoppsan

hej , åkte till stallet vid sju , borstade , bytte täcken och mockade. hästarna vart jätte mysiga ♥♥♥
Nu sitter jag hemma och ska fixa ihop lite mums till marsvinen och sedan gå upp och sova. Tog lite kort på den grejen pappa fixa åt mej , så ska skriva ett inlägg om det innan jag lägger mej , men ska fixa en grej och sedan skära grönt. Puss så länge :)




M ♡♥♡♥♡♥♡

@home

Hejhej! Så jobbigt att gå upp imorses , bara snoozade och snoozade , ville inte. Kom upp 7.15 , åt ingen frukost , missade bussen , fick en sur mamma , var okoncentrerad på lektionerna och klumpig som jag är , trillade jag utanför omklädningsrummet och fick gå i blöta kläder. Inte min dag idag ;)
Men ja. Förövrigt var skolan lugn , chill lektioner och så.
Får se hur det blir med stallet men hoppas på att få åka dit. Sängen TIDIGT idag , måsta sova. Somnade inte försen sent igårkväll , därav jag vart så trött och klumpig. Men inte så lätt att somna när man inte är trött. Seriöst låg och försökte i 2 timmar och gick inte , suck. Men somnade ju tillsist.
Ska visa den där saken jag skulle bygga , fast pappi var så snäll och byggde den till mej , men får se om det blir idag eller någon annan dag , får se lite när jag har tid , men den blev jätte bra iaf.
Men nu ska jag se på ponnyakuten då jag tyvärr missade det igår , var ju i stallet , fast det är roligare :)
kram







Gnatt

Ursäkta tramset , men som sagt , jag är sjukt trött. Godnatt killar och tjejer!


instagram

Mitt åsiktsinlägg för denna vecka.

Instagram är nog lätt min favoritapp, är riktigt beroende av det- att lägga upp bilder & kolla andras. Tycker att sidan är väldigt bra, alla har det- även kändisar, stora bloggare osv. som är roliga att följa.

Men en sak som jag tänkt på och ser varje dag är all mobbning allt taskigt som skrivs där, hela tiden. Om det är någon sida där folk är riktigt duktiga på att kränka varandra är det just där.

Jag har satt ner foten där fler gånger än vad man ska behöva. Har sett hur illa folk behandlar varandra och bara tänkt.. "nae asså jag måste sätta ner foten nu".. men gör man det går ju halva Sverige emot än och så är det plötsligt jag som är dum i huvudet, en hora, idiot och allt vad man är för att man säger att det dem skriver inte är okej... ? De som har stora konton kan ju inte lägga ut en enda jävla bild utan att folk ska börja diskutera kränka.. både varandra och den som lagt ut bilden. Det är sjukt om något, helt sjukt... slutar aldrig förvånas över hur dumma människor är, hur dumma små "försvar" de har och på instagram finns det ju ett kvitto på det.

Jag tycker att instagram borde ta tag i sånt .. kicka dem som beter sig så, faktiskt. För tycker det är så himla tråkigt att folk inte kan behandla varandra bra.. menar allmänt nu också.. speciellt på internet. Jag har sagt detta innan- det är redan svårt att växa upp, att vara tonåring och gå igenom allt.. alla känslor, alla tankar och massa ups and downs.. stötta och puscha varandra istället.. förstår inte hur man kan sitta och skriva taskiga saker till andra.. eller säga eller göra- allt handlar ju inte bara om internet utan i allmänhet också.

Men näthat och nätmobbning är ett stort problem. Hörde ni om den här H&M grejen? Alltså herregud- har inga ord- för det finns inga ord som kan beskriva de människorna som har mage att sitta och skriva sådär till någon.

Sen måste alla bli bättre att sätta ner foten, vilket ingen (?) gör. Man måste våga göra det. Om ni ser någonting fel, om ni ser någon som bli utsatt.. sätt ner foten då förfan.. vet att det är svårt eftersom att alla dyker på en då.. men man behöver inte ge sig in i någon tjafs, bara skriva att det inte är okej.. för det kan göra så otroligt mycket. Stötta och sätt ner foten, det betyder.

Det gör ont, ondare än vad man tror att få sånt över sig. Och att man är imun mot det tyder ju bara på att man fått höra det så himla många gånger att man inte känner någonting längre.. och att man blir starkare såklart.

Man får räkna med smällar och påhopp när man är offentlig.. men det betyder inte att det är okej, en skillnad som inte uppmärksammas alls.. Spela roll om man har 2 eller 20 000 unika läsare om dagen- det är fortfarande inte okej.





Feb. 17, 2013

Sista lovdagen börjar skit.
Vaknade inte av alarmet , skrev nyss ett super långt inlägg som bara försvann , åh vad trött jag blir på blogg.se ibland.
Igår red jag Molly , övade mycket övergångar och volter. Hon var super pigg men så fin. Hon gick verkligen som en klocka idag , så härligt! Tänk i början när vi red henne och hon gick ingenstans , hon tvärstanna och skulle inte gå mer , haha så jobbigt när hon höll på så. Men märks sådan jäkla skillnad på henne , nu är hon ju pigg och stannar bara om man ber henne , eller om hon ska skita.
Idag får vi väl se vad som händer , skulle gått på bio med a friend , men det blev inte så. Så vet inte riktigt vad som händer , men har tänkt mej att jag ska baka något och städa hos marsvinen.
Men nu ska jag äta frukost , puss och kram!






natti

ursäktar uppdateringen men nu ska jag sova så hörs vi imorgon istället , godnatt!







Godmorgon Lördag!

Har vart vaken i någon timme ungefär , syster ville att jag skulle sova hos henne , så gjorde det , myyyyyss.
Idag får vi se lite vad som händer inget planerat direkt , men ska försöka bygga ihop en grej och lite så. Kommer bild på den när jag är klar , om den inte blir helt missbildad. Men det tror jag inte , ska nog vara ganska lätt att bygga ihop mitt lilla påhitt.
Men ska även till stallet med mamma tror jag , rider pållarna i paddocken , underlaget är så bra där nu! Min tur att rida Mollybus ;) Funderar på att ställa fram något litet hinder/några bommar. Ska helt enkelt ha markarbete. Var så länge sedan så Molly kommer nog vara taggad.
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
Pusshejsvej
 
 
 
Min fina ♥

Freja 15 februari

Hej tjejer och killar , lovers and haters!
Jag lever , jag lovar. Nä men , har inte riktigt känt för att blogga på grund av olika själ.
Men åkte till stallet runt 5 och borstade massa på ponnysarna sen på med barbackapadden , träns och hjälm och ut till paddocken. Freja var pigg och framåt. Och ville verkligen arbeta , ville bli trött. Och det blev hon. Övade mycket på övergångar i alla gångarter och hon skötte sej som vanligt jätte bra. Gjorde mycket halter i uppvärmningen och hon blev riktigt mjuk och fin. Så var jätte fin i alla gångarter. Min prinsessa!
Nu sitter jag här i soffan och ser på tv. Ska sova tidigt idag , trött och irriterad/arg. Men godnatt finisar!







Jag hatar att älska dej

just sayin.

Jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser.

Hej , mockade bara som sagt och pussade på mina små hjärtan. Men bra mysigt det med!
Sen när vi var klara i stallet åkte vi till pappas jobb och hämtade upp C som hade jobbat lite.
Men nu sitter jag här och väntar på att det ska bli mat , blir nog en ganska mysig alla ♥ dag ikväll ändå. Ska senare se på "i taket lyser stjärnorna" tillsammans med mamma och sis , så blir en riktig tjejkväll! Det är bra mysigt att sitta vi tjejor ( pappa & E också men ).
men ja , ligger en del inställda ute nu ikväll och sen ska jag ju uppdatera real to. Puuss
 
 
 
Saknar kroatien! Speciellt åsnorna och värmen ;)

Åsiktsinlägg hit och dit

Hejhopp ponnygalopp!
Lovade ju en tjej för länge sen att jag skulle göra åsiktsinlägg en dag i veckan men har inte blivit så , förlåt för det! Men ska försöka ta tag i det nu och se till att fixa ett åsiktsinlägg en gång i veckan , dock ville du ha åsikter innom hästsporten och så , men kommer bli lite blandat istället då jag känner att idéerna kommer ta slut och det bara ska vara siktat på hästsporten så kommer bli en rejäl blandning mellan massa olika saker , hoppas det går bra för dej!
Puuusssiii
 
 

I love you so fucking much but you don´t understand that. Fml, sometimes.

hejsan

Har inte gjort speciellt mycket än , bara sett på massa filmer med marsvinen , mysmys.
Ska alldeless strax åka till stallet , dock ingen ridning för mamma kände inte att hon var sugen på det idag , så dom får vila men det förtjänar de!
Men ja , ska nog baka sen när jag kommer hem också , men får se hur det blir med det men ska göra mej iordning nu , pusshej leverpastej :)



Alla ♥ dag

Godmorgon. Jo idag är det alla ♥ dag.. Är helt forever alone. Känns aldrig bra när man inte har någon att fira med men nästa år kanske? ;)
Hoppas ni får en bra alla ♥ dag , själv ska jag fira den med mina små marsvin och sedan med stallet och godispåsen! Haha , ja men detta är min alla ♥ dag , som inte lär bli som alla andra dagar. Hoppas nästa år blir lite mer mys ;)
Menmen. Nu ska jag och mina marsvinisar se på någon film , pusshej ♥♥
 
 
 
 

Dag 2

Har många bloggar som jag tycker är riktigt bra men bäst är nog denna :)
 
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

hej

detta inlägg blir väldigt tätt på de andra men kände att det behövdes ett om lite annat också.
Sitter nu och ser på tv , ska snart krypa ner i systerysters säng och sova , hennes säng är fortfarande lika skön så har tjatat som bara den för att få sova det , badguuurl jao. Men älskar sängen + det är mycket mysigare att få sova tillsammans med någon istället för att sleepa forever alone ;)
Imorgon får jag se lite vad som händer , men stallet tror jag och ska städa lite hos marsvinen hade även lite andra planer men blev inte så pågrundav olika anledningar. Men vi ses imorgon , sov så gott och dröm så sött!
godnattkyyyyysssss






Freja 13 februari

Ponnyn skötte sej som vanligt super bra , skritt , trav och galopp gick som susen. Min underbara! Blev en hel del trav på långa tyglar med barbackapaddan ofc , så blev bara ett lugnt myspass ♥ Så skönt när man har en så lugn och säker ponny att man känner att man vågar rida barbacka , släppa tyglarna helt och bara hänga med i hennes lunkande tempo. Så mysigt och skönt att ta sanna pass då och då , fast nästa gång blir det nog lite mer ordentligt än idag.





Dag 1

 
 
Hejsan! Ja , tre saker ni/du inte vet om mej.
  •  Jag älskar Melissa Horn och hennes texter , så fint.
  • Jag får panik om någon jag inte känner så bra är nära mej , kan slå till den om jag inte får utrymme.
  • Jag är en liten fegis. Vågar inte säga emot utan gör vad de än är. Men jobbar på att våga ta plats och säga ifrån istället för att göra som den/de vill. Måste lyssna på mej själv.
 
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

!

Hejhej , tänkte köra igång med denna då jag har lite bloggbrist. Snodde den ifrån syster ;) Men kör igång redan idag! Så håll utkik!
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.
 

de är att leka med eld när du drar upp det här igen

Hejsan Hoppsan!
Har inget att göra så fixar massa tidsinställda åt er samtidigt som jag ser på tv och lyssnar på sms , haha allt på samma gång you know!
Ja , märks nu när det är lov att statestiken höjs och höjs. Tack så mycket mina läsare! Blir så glad när jag loggar in och ser att den är mycket högre än i vanliga fall. Asså det kanske inte är så mycket för vissa av er men för mej är det mycket när det är runt 60-70. Åter igen , TAAAACCCCK ♥♥
 
 
 

Godmorgon Onsdag!

Vaknade halv 11 men la i sängen ett tag och grejade lite med surfplattan. Och nu sitter jag i soffan och ser på tv men ska fixa mej en liten frukost snart och hämta ner dom små också tror jag. Och fixa lite gott till dem. :)
Under dagen får vi se lite vad som händer C skulle iväg någonstans så stallet blir när hon kommer hem då mamma jobbar idag igen och pappa så blir ensam hela dagen typ , blää. Men vi ses sen , puuuusssss




Putte och Juni får stå för bilden , dock inte den bästa kvaliteten då jag tog på kameran menmen..

godnatt!

Blev visst senare än tänkt men nu måste jag verkligen sova , godnatt , vi hörs!




loooooovvvveeee ♥♥♥♥

Molly 12 februari

Red i paddocken tillsammans med småtjejerna och Carina. Molly skötte sig sisådär. Hon var väldigt pigg och ville bara springa och ville inte direkt lugna ner sej till att börja med. Så har väldigt ont i fingrarna fast var värst när jag väl slutade rida. Men , som tur var lugnade hon ner efter ett tag och det gick riktigt bra i skritt och trav. Men i galoppen sprang hon bara runtrunt. Jag lät henne springa några varv och trötta ut henne , satte mej sedan ner i sadeln och kortade upp galoppen ordentligt och då gick det faktiskt riktigtriktigt braoch efter det med hon blev bra trött och tog det äntligen lugnt. Min fina!
Nu sitter jag i soffan och kollar House och ska snart ta och gå och lägga mej , trött och har ont i hela kroppen pga att jag är så trött. Men godnatt så hörs vi imorgon bitti när jag vaknar , godnattkyyyyyssss







Mys på hög nivå!!











i hate to love you like this.

you read right , yes.




blablablabla

Åh vad jag har tråkigt. Sitter i soffan och äter lite godis och ser på tv , chill men så sjukt tråkigt. Ser på typ någon stalker film , usch , läskigt ju xD
Men ja , ska nog snart äta något vettigare istället för att sitta och mumsa godis ;) Kanske är lite smartare när man är hungrig? Haha , men vi ses sen när jag har något roligare att skriva , puuuuussss





min bebbo , älskar dej ♥♥♥♥

godmorgon tisdag!

Hej , eller god morgon? haha. Roligt va?
Idag vet jag inte riktigt vad som händer , carro ska göra något vid 12 tror jag och sedan skulle hon jobba lite tror jag så hon kommer hem 5 typ och mamsen jobbar så stallet blir runt 5-6. Så tills dess har jag så gott som ingenting att göra , så blir väl att chilla och mysa med Stella och Bella :)
Och nu sitter jag i sängen med datan i knät , katten bredvid mej och lyssnar på musik och bloggar , bästa.
Ni får ha en super bra dag så hörs vi under dagen , såklart! Puuuuuusssssss



Myyyys

Hej , stallet.
Tog in ponnyn , borstade, på med barbackapadden och träns och ut i snön. Red i mjukisar , alltid lika skönt. Värmde upp ordentligt och gjorde henne mjuk och fin och sedan gick de som hejsan. I slutet blev det mycket långa tyglar i både skritt och trav och mycket beröm , my superstar ♥♥ Men. Det var kallt som bara den att rida i nästa 13 minus. Usch och fy vill ha vår nu! Eller sommar skulle också sitta fint ;) Åh , rida och båda med hästarna , nej nu ska vi inte drömma än , det får bli när det är dags.
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat samtidigt som jag ser på tv , hmm , kanske ska kolla om de går något båt på tvn ikväll? Aja , vi ses senare pusspuss






turn up the music

Dagen har rullat på fort som bara den , som vanligt typ ;) Skönt att dagarna går så fort men känns som man inte hinner med mycket alls. Men det gör man ju faktiskt.
Har vart ute med hunden , städat mitt rum , städat hos marsvinen ,myst med dom små och klippt klor ,  chillat  och ja , gjort sånna saker som man gör.
Ska även till rattuglan sen och köpa godis och sen till stallet med mamma där jag hoppas på att få rida någon av pållarna. Mysmys. Jag har egentligen massa att göra men nu ska jag se på ponnyakuten då jag missade det i söndags ( igår ). Men vi hörs senare! Pussar
 
 
 
 

godmorgon

Ingen skövde idag pågrund av olika anledningar. Blir istället att va hemma och städa och fixa lite.
Och sedan blir det stallet också när mamma kommer hem , hoppas på att få åka dit. Har inte så mycket att säga nu , typ bloggar bara för att skriva lite , känns sådär att göra så men.
På min andra blogg har jag inte heller bloggat på super länge så det är ju inte bara att jag tappat lusten på denna.
Nä , ska sluta tjata om en massa onödheter , pusshej
 
 
 

natti

Känslan när man kommer på att det är lov , åh så underbar!
Ska nanna nu , upp tidigt för att åka till Skövde , Carro har teoriprov så ska gå runt lite med mamma på granngården och så. MyS :D
Annars får vi se vad som händer imorgon stallet , Skövde och städa hos marsisarna typ :) Lär bli en lugn och slapp dag om man säger så. Men skönt med det också , right?!
Men nu säger jag och min kelkatt godnatt! ♥




haha , bjuder på det.

stallet

hej igen , kom hem från stallet för tjugo minuter sedan , där av har jag inte bloggat.
Men red Molly tillsammans med Carro , Evelina , Felicia , Johan och Carina. Var super mysigt och Molly skötte sej galant! Mitt hjärta de!
Åkte till stallet rätt så sent så blev kvar där ett tag men för mej gör det ingenting , bara kul ;)
Sitter nu i soffan och äter lite kvällsmat. Var rätt så hungrig så gott att få något i magen. Men ska sluta babbla , vi ses






småtjejerna får stå för bilden i kväll ♥♥♡♡

hej again

Sitter fortfarande i soffan och grejar , ska nog snart åka hem tror jag så vi kanske kan rida iaf , jippiee!! Fast blir förmodligen bara kort i sånna fall , fast en kortis på gärdet är bra mysigt det med :)
Men blir bara kort nu så ses vi mer senare , puuuusss





hejhej

ursäkta bloggningen.
Vid 11 åkte jag , syster och pappa till Skövde och köpte paket till en av våra kusiner då hon fyller år idag , grattisgrattis!
Nu sitter vi här i soffan hos kusinerna och ja , chillar. Har precis ätit och så. Får se lite när vi åker hem och hur det blir med stallet och så. Hoppas på att rida lite men får se hur mycket klockan blir.
Men vi ses sen , pusspuss





Ted 3dje gången gilt.

Ser på Ted för tredje gången nu , haha , men den är bra så.
Kom hem ifrån farmor och farfar runt 9. Var jätte mysigt! Och nu sitter jaha som sagt med familjen och ser på Ted. Nannar hos syster inatt också , myyyys. Hennes säng är så sjukt skön xD UNDERBAR!! Hihi , men asså seriöst den är kognition den skönaste sängen som finns och ett + , jag får inga mardrömmar när jag sover där , eller ja, kommer aldrig ihåg vad jag drömt , älskar det.
Men jaja , detta blir nog sista inlägget för idag för när filmen är slut går förmodligen jag och syster och lägger oss. Men godnatt och sov så sött ♥





Kroatien ♥♥

farmor

ingen bra uppdatering idag.. Men jaja. Inget stall för mej idag , stannade hemma och duschade och gjorde lite andra grejer. Hade tänkt städa marsvinsburen men hann inte med det så tar det imorgon. Sitter nu i soffan hos farmor och farfar och mina kusiner och så. Mys!
Får se lite när jag kommer hem men blir nog inte än på ett tag. Sen när jag kommer hem får jag se vad jag hittar på , kanske ta på sej myskläderna och sätta sej i soffan med trevligt sällskap? (marsvin , familj , surfplattan och så..)
Men ska va lite social och lägga ner surfplattan istället , men vi ses , puss




sommaren 2012, kom tillbaka!

Godmorgon!


LOOOV

Äntligen är det lov , längtat som fan och nu äntligen.
Var i stallet för ett tag sedan och red Molly tillsammans med Freja och Carro. Gick super fast skrittade och travade lite bara då Carro bara klagade över att hon frös ;) Men Molly var super pigg och så , nästan lite för pigg.. Men det gick super som sagt.
Nu har jag ätit mat och sitter nu i soffan och äter chips. Mums.
Men ska va lite social nu , puss





hejhej

Dåligt med bloggning idag , ops. Men bussen var sen så var hemma 3 ungefär istället för halv 3. Och så fort jag ätit åkte jag och Caroline till stallet och red hästarna på gärdet. Min tur att ta Molly , hon skötte sej helt galant och underlaget var super. Skritt , trav och galopp , allt gick som smort! Hon vart väldans pigg till att börja med men bad henne lugna ner sej och det gjorde hon. Min underbara!
Nu har mamma främat och jag sitter på mitt rum med fika och dricka , och glosor..
Nä ska fortsätta plugga , eller kolla house?






natti

Nublir det sängen , riktigt Skönt! Har precis skämt bort mina marsvin med massa gott i skålen , mumma för dom ;) Men ja , imorgon får jag se lite vad som händer. Mammas jobbarkompisar ska komma , om jag minns rätt var det iaf imorgon. Men ska städa hos marsvinen igen då det behövs , och ja bara allmänt gos med dom. Ska nog fixa något ''hus'' typ till dom så dom kan springa lite där i och så , men måste fråga mamma om jag får det först.. Tror i vilket fall som helst att dom skulle tycka det var kul!
Nationella igen som sagt så nu ska jag sova , godnattkyss ♡





mums!

My beautiful cat will not kiss me :(

Hej igen , tänkte uppdatera lite , bara för att liksom.
Sitter nu i soffan och ser på farmen som snart är slut nu typ och myser med min kisse lite forever alone.. Haha. Men får se vad jag hittar på resten av kvällen , 2 nationella imorgon också.. Så ska försöka sova ganska tidigt så jag är pigg och kan vara koncentrerad. Men ja , har inte så mycket mer att säga men ska försöka uppdaterar er lite mer senare men , puuusss





kissen vill inte pussas :( men får en puss iaf :D

O och I

Hejsan , åkte hem till maja efter skolan bytte om och åt en macka och sedan gick vi ut till dom små. Maja fixade lite grejer medans jag gjorde iordning Oskar för ett pass. Sen gick vi till gärdet och så hoppade jag upp. Gick verkligen super bra och var jätte kul att rida honom , vill börja rida honom oftare faktiskt :)
Sen gick Maja in och åkte till nästa stall och skulle på hoppträning tror jag. Och jag skulle ta in Idol men han vände rumpan till och sparkade mej mitt på låret. Har nu ett stort blåmärke som gör ont som fan. Men tog in honom iaf och gick en runda med honom. Tänkte rida först men eftersom det gjorde så jävla ont så gick jag en sväng.
Fixade iordning lite och gav de kvällsmat och sedan kom mammi. Åkte vidare till nästa stall där vi mockade och pussade på pållarna som fick vila idag igen. Men tycker inte det gör så mycket då det är halt och låter de hellre vila än att riskera att de går omkull. Får bli mer framåt våren istället!





Hej igen

Var ju i stallet förut och mockade och pussade på de blöta hästarna. Myspys. Sedan kom Carina och hennes barn och som vanligt var de väldigt speedade! Springer runt i hela stallet och helt plötsligt kommer dom bakifrån och kastar sej över en (misstolka inte) , hahha , såå sött :D
Nu har jag precis ätit och chillar nu framför datan , fixar lite gojs.
Imorgon får jag se lite vad som händer , inga nationella imorgon iaf! Men på torsdag.. SUCK.
Nä vi ses senare när jag ska nanna. Puuusss
 
 
 

tisdag

Nationella idag ju. Tror faktiskt det gick helt okej ändå.
Men ja , har bara vart hemma nu ett bra tag , sett och ser på house med syster. Och även vart ute med hunden tillsammans med min korkade syster. Ska snart till stallet oxå. Ingen ridning tyvärr för det snöregnar och det är sjukt halt över allt. Men ska mocka och mysa med dom.
Förövrigt får vi lite se vad som händer , ska nog försöka plugga lite glosor och lite så.
Men vi ses ♥♥




alltid lika tjusig :)

Godmorgon Tisdag

Ja , rubriken lyder. Ligger nu i sängen LCHF är sjukt trött så orkar inte riktigt upp ur sängen och klä på mej vardagskläderna och sminka mej. Men är väl bara o ta sej i kragen och gå upp.
Men orkar inte tjata mer på er nu. Vi hörs sen , puss





hej

har nu vårt hemma ett bra tag. Inte gjort så mycket , myste lite med marsvinen och nu ligger jag i sängen och surar över att det är nationella imorgon. 2 gånger på en dag , 4 gånger nu i veckan. Är så nervös så det finns inte , men jag ska göra mitt bästa och sedan får man helt enkelt se hur det går med de hela. Vet att det finns många i klassen som är oduktigare (hatar att använda mej av ordet sämre i denna situation.) än mej.
Men får se lite vad som händer imorgon mer än skolan och stallet , men ska iaf blogga också. Men ja , ska väl snart ta och lägga ifrån mej min padda och sova , vill för en gångskull somna och inte va trött , vilket innebär arg , irriterad , grinig för mej , hihi , alltid lika kul för familjen eller den som väcker mej. Ellerhur?!
Godnatt mina läsare ♥





även halsbandet so jag fick av syster här om dagen , sååååhäääääär snyggt! Tack!!

Födelsedag och lite annat

Hejsan , följde med Maja hem och tog massa bilder , så tänkte lägga upp de sen när Majsan har skickat det. Men åkte hem vid halv 4 ungefär , och sen till stallet där vi mockade och pussade på hästarna och Håkan kom även och krånglade lite med en stor dörr som nästan hade åkt ner. Och nu sitter jag här hemma igen i gungstolen och ja , bloggar. Ska snart åka och fira en i släkten då hon fyller år , grattis! Och eftersom vi ska våra där ett tag antar jag , så kommer bloggningen ligga lågt under kvällen. Men har iaf gjort matteläxan nu med lite hjälp från syster , så jag har iaf tid att blogga sen när jag väl är hemma.
Åh , juste , imorgon har vi fucking nationella i svenska. Såå nervös , vill inte.
Men nu ska jag sluta tjata om allt och ingenting , puuuusss






En tjusig rubrik

hej bloggis. Är sjukt trött så detta kommer bli helt wierd , oki?
Var ju som sagt hos Maja förut och red Oskar och Idol. Hoppade lite smått , en kombi , och hästarna var såhääääär pigga. Till en började skötte han sej super bra , men sedan blev jag osäker (somvanligt) och pombam , blev han också osäker , vägrade och jag flög av rakt in i hindret , med den här saken man har bommen på (va fan heter det?!) rakt in i min stackars arm. Och nu är det ett blåmärke där och svider som bara den så fort jag använder överarmen. Åh vad jag klagar.
Men bytte iaf häst ett tag och sedan bytte vi tillbaka och Idolen skötte sej super igen.
Är ju så att jag inte riktigt vågar säga till honom , måste bli bättre på det. Är ju lite rädd att han ska börja sparka rakt ut som han gör ibland , men egentligen tycker jag de är ganska kul när han gör så.
Men jaja , mycket tjatande. Ligger nu i sängen och är dödstrött. Har vart en lång dag. Ingen rast ingen ro. Fast jo. (haha, rimma :D)
Nä , nu ska jag nanna , godnattkyss ♥♥♥




rosett ön tha huvve

Majsi

Sitter nu hemma hos Maja och ser på tv , har ridit dom små , kommer mer om det senare. åker hem om ungefär en halvtimme.
Och hemma väntas ponnyakuten och marsvinsmys på hög nivå. Så bra!
Men ska va lite social nu istället.
Puuusss






söndag

Hejsan , sitter nu och äter frukost och om ungefär en timme kommer några och kollar på en gammal säng. Åker till Maja sen och rider pluttarna och ja , har det allmänt mysigt. Var ett tag sedan jag red min Idol så ska bli super kul! Vid fyra kommer mormor och morfar , bättre att va hos Maja då jag inte orkar med att va så social.
Men nu ska jag göra mej iordning så hörs vi senare , puuusss




natti!

nu ska jag ta och sova. Men vi ses imorgon , godnatt puss!




i can do this.

stallet + lite annat

Hejsan Hoppsan. Var ju i stallet med mamma förut. Red Freja i hagen, gick super bra bra men underlaget var ganska ojämnt. Ponnyn vart väldigt snubblig i skritten och hängde inte direkt med i vad som hände. Men i traven var hon mycket lättare och hände med och lyssnade. Eftersom underlaget var liiite halt så tog jag ingen galopp.
Och sen när vi var klara hämtade vi syster och så söt som hon är har hon köpt ett halsband till mej! Åh , taaack!
Nu sitter jag hemma och ser på House med syster , mysigt värre! Men vi ses senare.






Godmorgon Lördag!

Ursäkta för min dåliga uppdatering , men har inte riktigt haft orken/lusten. Men bloggade inget mer igår då jag kännde att jag ville sitta och mysa med familjen ist.
Men gjorde ju iaf en video om vad jag har köpt osv , hoppas ni tycker om den! Glömde även bort att visa mina gammla sminkborstar men det kanske kommer ut någon annan dag.
Vaknade super tidigt idag , halv nio. Kanske inte så länge för någon av er , men tidigt för mej. Men låg i sängen ett bra tag så gick precis upp ur sängen. Så ska väl snart ta och käka frukost , och senare åka till stallet och rider med mamsen. Det blir super bra.
Fast nu ska jag läsa svar från bris. Vi ses ♥
 
 

Shopping