solar för fullt




Godmorgon




panik

kan inte sova, mamma är arg på mej, de är skola imorgon, jag ska upp vid 6, mår inte bra, kan inte va sjuk oavsett, syns de inte, finns de inte.
Åh skit. Klumpen sitter där medans jag funderar på hur natten ska gå, eller rättare sagt är den där.
vill inte, orkar inte.





lillan

kan inte direkt uppdatera just nu. Har verkligen fullt upp. Massa djur som ska tas hand om, ridas, busas med, borsta eller bara va sällskap till en sovande bebis, vilket jag just nu är.
Blir lite mycket att hinna med varje dag, speciellt nu med valpen, förort har de liksom exakt så jag hann allt, hästarna, Bamse, marsvinen, skolan, bloggen, and so on.
men nu, med lilla Saga. Hon tar mycket energi från oss.

Är så sjukt trött, men bara 2 veckor kvar, snart 1, så kommer ni få bättre uppdatering och jag kommer orka lite mer, och dessutom HINNA med att starta upp datan.

Men, jag vill då med detta komma fram att jag kanske inte kommer uppdatera de bästa nu innan sommarlovet, men självklart ska jag göra mitt bästa, men vill inte att de hela ska bli en stress.
Men ska göra mitt bästa och uppdatera er.

Lovar de, men skäll inte på mej om jag inte lägger in 5 inlägg per dag, vilket har hänt, av samma person, nu vet ni hur de ligger till.

pus







sol hundarna :)






sol :)


natti

skoldag imorgon, jag är trött, Saga är busig och kommer upp till mej och försöker hoppa upp i sängen, hur fan ska jag kunna somna?
jaja, bara försöka, natt så länge :)









bebis, dock inte tagna idag, utan de är tagna igår kväll

@farnor

har verkligen inte hunnit med att uppdatera, åh förlåt :(
Men har haft fullt upp med Saga och alla djur, och sedan har jag ju även fullt med skolan.
Men så är det ibland!

Jag och min kompis Maja red i skogen, red Molly vilket gick jätte bra och hon var hur speedad som helst, men riktigt kul var de!
Sedan gick jag även två varv i rundan med Freja, mysigt det med!
Blir så stolt över henne, kom 3 mopeder som körde riktigt fort men min fina Freja brydde sej knappt. Bara kollade lite bara, SÅ stolt!

Nu sitter jag hos farmor och har vart här sedan 6. Mysigt!
Uppdaterar mer sen när jag kommer hem, pus






Saga, då och nu

Sötnosen för 6 veckor sedan
 
 
och sötnosen idag :)
 
 
så fin är hon ♥

DESINGEN ÄR UTE!

Jajjemän, blev mycket nytt, eller ja, så gott som allt.
Ni tycker säkerligen att headern är lite "för" mycket med alla bilder, och visst, på ett sätt förstår jag er. Men saken var den att jag började leka lite med massa bilder och gillade alla bilder, liksom blev så maffigt när 10+ hamnar på en och samma bild! Hela desingen känns mer mej, liksom galen, tokig och bara härlig!
Jag är vilket ni nog förstått väldigt nöjd med allt!
 
 
 

Alicia Curly

Ja, nu vet ni ju vad vi sysslat Meeri nu i två olika dagar.
Vi har ju för er som inte förstod de köpt en liten valp, Saga, men hon heter ju då egentligen Alicia Curly. Jätte fin är hon och huuur go som helst!
Massa bilder har tagits idag, med farmors systemkamera, så bilderna har jag ännu inte laddat in men det fixas så småningom, så ni får se hur fin hon är.
jani, vad mer ska man säga.
Imorgon är det skola igen så behöver väl sova snart. Tänkte mej att jag ska gå ut med Saga så hon får kissa, men ja, sedan ska jag sova, så godnatt tjejer och killar ♥







tog med denna Goding hem




bilen rullar

ska va framme om 20 minuter, läängtar.
Hoppas ni mår bra där hemma, själv är jag i Stockholm ;) Hahah, nej, nu ska jag inte avslöja allt för mycket, puss






on the road








och nu en timme senare

och självklart kan jag inte somna, blir så irriterad, men är sååå överlycklig över det som händer imorgon, ska bli så spännande ;)
men men, bara fortsätta försöka sova, godnatt återigen ♡





bebis ♡

godnatt

Nu är vi hemma från mormor och morfar sedan lmer en 1 timme sedan. Skönt..
Imorgon händer de grejer, upp halv 6 också åka hem i från 7, puuh. Mer kommer imorgon eller i veckan.
Som sagt blir det inte mycket uppdatering, men sånt är livet. Men ska försöka uppdatera från bilen och så, men ja, får se hur mycket tid jag har till de.

Nä, behöver sova nu, men godnattkyss ♥







converse och kritvita ben, mys




åh, kan knappt vänta

vill gå ut med allt NU på en gång, men finns lite till som måste fin slipas, tyvärr.
Men kanske kommer ut ikväll? HAHHAHA, vill ha ut den NUUUUU.
Nä men herregud.
Jag ska väl fortsätta med städningen inför imorgon, mohaha, mer får ni reda på imorgon.
Vi hörs senare babjs!
 
 
 
 

Ny kategori!

Hade tänkt mej att börja med något som kallas "dagens sötis". Vilket blir mer och mer populärt här i blogg världen. Så hade tänkt mej att även jag ska testa mej på.
"Dagens Sötis" kommer bestå av någon söt kommentar och en video från youtube. "dagens sötis" kommer komma upp lite då och då, när jag känner för det helt enkelt, vi börjar här och nu tycker jag!

 Med vilje klarar man allt.
Så himla söt, att katter alltid ska komma igenom dom trångaste utrymmen, men herregud. Kan inte sluta skratta åt sötnosen. ♥
 

Godmorgon Lördag!

 
Ojoj, här sov man länge, eller nä, till halv 10.
Idag vet ni ju redan vad som händer ( om du inte kommer ihåg de, kolla ett inlägg ner ) så har inte direkt så mycket att skriva om nu på morgonen.
Ska väl snart ta och göra mej lite frukost och fixa något/några tidsinställda åt er.
Men nä, hoppas ni får en bra lördag så hörs vi under dagen!



 

natti

nu sitter jag i soffan och ska nog strax gå och lägga mej i sängen. Är så trött och har massa jag ska få gjort imorgon, hoppas bara huvudvärken inte kommer tillbaks bara.
Ska imorgon bland annat städa, damma och dammsuga mitt rum, städa hos marsvinen och svabba av kanterna runt om och sedan är det massa mer som jag inte orkar skriva xd Men ska vid 6 till mormor och morfar och grilla lite korv.
Sedan på söndag åker vi iväg med bilen samma sak som vi gjorde för 6 veckor sedan. Så uppdateringen kommer bli låg, men bilder ska tas och NI ska få reda på det imorgon.

Nä, godnatt läsare, dröm sött.




ohjah.

hästarna 24 maj

Red först Freja, bara skritt för hennes del efter som hon fortfarande hostar och vill inte göra de värre. Inte så mycket att säga om de, mer än att hon skötte sej galant.
Sedan bytte vi hästar och jag satt upp på Molly och red henne 10/15 minuter. Tog lite galopp på volten och sedan trava och skrittade av rundan med Sis och Freja. Riktig härlig kvällstur!

Nu sitter jag i soffan och är super hungrig så bara väntar på att maten ska bli klar, hahaha, låter så tjockt.
Hörs senare hoppas jag ♥








puh

nu ääääntligen är min nya header och design klar. Kommer dock bli liten ändring så småning om ( har ingen bra bild på honom i denna data).
För er som nu undrar "Men hallå? Jag ser ju inte något nytt?!". Den kommer inte komma upp försen söndag/ måndag eller kanske till och med senare i veckan.
Har suttit och klurat med den hela dagen, och flera dagar tidigare, så känns ju lite tråkigt att inte visa den direkt, men de finns ju flera andledningar, så vi får tillsammans vänta tills den kommer. Känner mej i alla fall väldigt nöjd, är liksom så mej.
Nog tjatat om det.
Jag och Carro ska förmodligen alldeless strax ta och åka iväg till stallet, eller om jag åker själv. Får se lite hur det blir.
puus



mästerkocken här




Godmorgon Fredag

Hemma och är sjuk idag igen, fast förkylningen blir bara bättre och bättre men nu måste jag bara få tillräckligt med sömn så huvudvärken släpper.
Menmen. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort idag, sitter faktiskt nu och slipar lite på min blivande header. Den jag har nu är ju väldigt enkel så hästarna ska proppas in och massa djur.
Ska även fixa en ny kategori här på bloggen, I Think you gonna like it!



Hej

Har feber och förkylningen är inte direkt trevlig idag.
Så jag är hemma och är sjuk. Men hoppas på att få åka till stallet senare och rida en liten sväng utan att direkt kväva något av hästen jag rider.
Nu sitter jag i soffan, halvsovandes, med datan i knät och väntar på att någon ska komma hem så jag slipper va ensam, vilket inte är så kul i längden.
Ja ni, vad mer ska jag säga. Så, vi hörs senare, pus.




22 maj 2013

hade genrep hela dagen till någon musikal jaha inte ens vill göra, och sedan hem, försökte i säkert 20 minuter att få igång gräsklipparen. Vilket sedan när pappa kom hem visade de sej att vi hade kört slut på batteriet och de fanns dessutom ingen bensin kvar. Så, de blev ingen gräs klippning idag.
Sedan vid 5 började jag med att jag skulle fixa till håret lite och även fixa sminket lite. Satte i kontakten till plattången, och medans jag väntade på att den skulle bli varm tänkte jag mej att jag kunde lägga på lite mer mascara, vilket slutade med att jag petade mej i ögat med mascara borsten och fick ett stort svart sträck under vänstra ögat.
Fixade till de och självklart brände Kåge mej på plattången 2 gånger, en gång trampade jag på den och sedan på magen, och nej. jag vet inte har jag lyckades.

Åh herregud, vilken dag. Sen kan jag ju även passa på att jag skämde bort mej på ekhamra senare med.

Nä, nu ska klantiga jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt ♥








@ekhamraskolan




de är att leka med eld när du tar upp de här igen.

nu ska jag sova, imorgon väntar en ny skoldag och sedan hem och sova bort min äckel förkylning.
Ja, vad mer händer imorgon tro. Stallet, träff på ekhamra på kvällen och ja, mys med marsvinen and so on.
nä shit, nu tror jag dör om jag inte somnar innom en halvtimme, så dags att nanna. godnatt fina ni.






:)


natt

nu ligger jag i sängen efter en mysig kväll med syster, imorgon är det skola som vanligt och sedan stallet antar jag.
för trött för att uppdatera, så godnatt girls and boys!






mys med syster ♡♡




godmorgon allihopa!

nu är jag vaken, sov rätt länge vilket var hur skönt som helst.
Idag rider jag och Carro förmodligen i paddocken i värmen, men får se lite hur vi gör. Sedan är vi ensamma på kvällen så blir väl lite mys.
Har inte direkt något inplanerat då jag är så trött så det finns inte. Men blir la en slapp skön dag.
Men vi hörs senare under dagen, pus






@hemma

nu är världens trötta jag hemma. Är helt och hållet jätte öm i hela kroppen och heeelt blåslagen.
Men kul har det vart!

orkar inte direkt blogga då jag sammanlagt under två dagar sovit runt 10 timmar, så inatt lär jag sova gott.
Men ja, bloggen var helt död igår, men blev lite smått uppdatering i torsdags.
Nä, vi ska till stallet nu, jag och c. puus







wild kids!

hoppas ni har det bra där hemma, för det har jag här på bodaborgs wild camp! Puss så länge, bjuder på en sjuuukt gammal bild men.
 
 

Hej mina fina läsare!

Nu är jag påväg mot Karlskoga med mina kära vänner i Pappis bil med go musik i bakrunden av allt prat.
Hoppas ni själva har det bra där hemma, eller förmodligen sitter ni i skolan och jobbar på som ena plugghästar ni är!
Inatt sover jag och min klass i en jätte kåta, ska bli spännande och kul, sovsäck som gäller förstår ni ;)
Nä nu ska jag försätta med att va social, pus ♥
 
 
 
 

Snabbis

 
Hej igen!
Har hunnit med allt jag skulle gjort idag! Känns härligt, fast dedär med packningen, känner mej lite osäker, känns liksom som jag har glömt massa men hoppas det är för att jag inte har packat ner mitt smink och sånt och kudde and so on. Men får fixa det imorgon bitti.
shiiiiiiiiiit, är JÄTTE nervös, värker hela magen, gasch, bara att ta och lägga sej och sova.
Var nu på kvällskvisten iväg och släppte över hästarna till den vanliga hagen och kav de sin betfor och även deras kvällsmat.
Kommer sakna mina pluttar något så frukansvärt!

Sedan nu på kvällen har jag fixat några tidsinställda och även fixat 3 burkar med godis till mina marsvin ( idag, imorgon och fredag). Min syster ska ta hand om dom nu och bäst att fixa åt henne så hon inte glömmer ;)

Nu sitter jag vid datan och lyssnat på jag tror världens mest underbara låt sedan min barndom, inatt jag drömde något som.
Ska ska alldeles ta och kolla igenom min packning och sedan lägga mej med ett leende på läpparna.
GODNATT MINA FINA, KOMMER NI SAKNA MEJ? JAG KOMMER SAKNA ER IALLAFALL ♥♥♥
 
 
 
 

@hemma

nu är jag hemma efter en onsdag i skolan, chill. Vart en rätt bra dag men min mage har krånglat massvis och värker :( har nämligen åkt på magkatarr för tredje gången, usch. Gör så ont, speciellt när jag äter.
Men ja, nu ska jag packa och fixa till imorgon (!) och sedan ta en lång dusch, städa marsvinsburen, handla och stallet. FULLT upp med andra ord. Herregud, allt detta ska jag hinna på bara några timmar, så hinner inte uppdatera mycket idag ändå. Men ja, ni dör ju inte precis.
Jag börjar med att städa marsvins buren, bye!






Kass uppdatering, i know


suck + natti

blir så arg, inget fungerar för mej nu med bloggen. Funkar inte med att ladda upp tidsinställda, videoinläggen tår hur långt tid som helst att lägga upp och kommer inte upp försen sent på natten, inläggen försvinner visp om jag skriver långt. Och allt detta gör att jag tappar humöret och orken.
GAAASH.

Kommer någon gång upp en video som jag gjorde nu ikväll. Nu ska jag sova, arg, trött och irriterad lägger jag mej i sängen idag.
Godnatt.









blir lite sånna här härliga texter som jag kan läsa 100000000 gånger om.

natti

suck blir såå arg. Här har jag suttit och skrivit ihop ett långt välskrivet inlägg och poff så är allt borta. Var dessutom om passet på min lilla söta Freja igår,skrev låångt om henne och annat och då bara allt försvinner,SÅ FÖRBANNAT ARG!!
Men nu har jag pluggat in glosorna och pluggat dags hela dagen känns det som, så nu vill jag hoppa i säng, så får helt enkelt skriva om passet på henne imorgon. blö.
Imorgon är det som sagt en vanlig skoldag, sedan hem där stallet väntar och mer plugg. Inte direkt så speciell dag utan bara en vanlig dag helt enkelt.
Nu ska jag sluta tjata och gå och lägga mej i min helt nybäddade säng, åh, jag lär sova gott! Godnatt!






åker till stallet och flyttar över hästarna!




ny vecka

shit, idag är det måndag och en ny vecka har redan börjat, och med andra ord är vår långhelg över för denna gång.
Idag är en helt vanligt måndag, tisdag och onsdag med. Sedan på torsdag drar jag, min klass och några vuxna (bland annat min pappa) på klassresa ändå fram tills på lördag. Ska till bodaborg och kommer bli riktigt najs!
Fast uppdateringen kommer ju inte bli lika bra men ska försöka hinna med att fixa lite tidsinställda iallafall, om det vill funka nu vill säga.
Det här lär bli riktigt kul tror jag, kommer ta så mycket bilder som möjligt så ni får se!





ovisad bild på fina hästarna ♥

mys idag igen






@hemma


Hannie02


Molly 10 maj


natti

har verkligen inte hunnit med bloggen nu på eftermiddag, kväll. Förlåt, men måste sova nu, skola imorgon, godnatt!




michelingubben next

mys






hej igen

nu är jag hemma igen efter att ha vart i stallet och släppt över hästarna på en grönare hage nu över dagen, mums för dom.
Känner mej bara seg och slö idag, så lär nog inte bli så mycket till dammsugning idag heller, orkar ju inte.
Igår var jag, mamma och min bror Emil iväg till Skövde under dagen, fick med mej lite till skolavslutningen och även ett snyggt glitter nagellack!
Känner inte för att göra en haul, så vi skiter i det den här gången.
Ska väl äta något och plugga glosor sen, eller om jag tar i kväll och tar lite pics nu.. Får se senare. Men nu ska trötta jag värma mat och sätta på någon Disney film, mysigt. Men ja, pus






'old picture'

godmorgon söndag!

Nu har jag vart vaken i ungefär en timme, då en katt kom och väckte mej så att jag inte fick sova mer, blä.
Idag ska mitt rum dammsugas och marsvinens lekgård ska även städas. Och sedan hoppas jag på att få åka till stallet och rida Molly, då Freja har blivit förkyld så får hon vila, och då blir det ju bara Molly som ska ridas.
Men ja, ska väl ta och sätta igång dagen, puus.







natti




Freja 11 maj

tog på barbackapadden och träns och red iväg ut till paddocken.
Jag och Freja red på lite egna äventyr utanför paddocken vilket gick super bra, och sedan red vi tillbaks till paddocken och började trava fram. Och sedan galopperade vi även lite lätt.
Red så gått som hela tiden utan tyglar och det gick så bra! Är riktigt nöjd med henne idag!







sommartecken på hög nivå!












'i ett försök att bli lite brun'




godmorgon lördag!

Kom nu på att mina rubriker ofta är väldigt lika varandra, speciellt morgon och kväll xd Jaja, ni får stå ut med det iallafall.
Nu har jag och min kisse katt varit vakna i ungefär 20 minuter. Härligt att få sova!
Ska snart ta och äta frukost och sedan får vi se vad som händer, kanske ska iväg till Skövde en kort sväng.
Men puus




jag och katten hälsar!

natti

ska alldeles strax sova bara filmen blir slut.
imorgon blir det förmodligen stallet och mitt rum åka dammsugas och även marsvins buren ska städas och sedan hoppas vi ju på lika underbart väder som idag!
men vi höra imorgon, godnattpuus






vädret <3




godmorgon fredag!

har nyss vaknat men som vanligt lika trött.
Idag ska hästarna rida i skogen, blev ju inget igår och vår lilla bomb till häst {Freja} kan nog behöva en lång sväng i skogen så hon blir lite trött ;)
ska nog åka dit ganska tidigt så att vi kanske har bättre tur med vädret, sedan under dagen ska även jag dammsuga mitt rum och marsvinen ska ut i gräset är tanken.
Det är typ vad jag kommer göra idag, eller ja, det som är planerat iallafall.
Men ska slänga i mej lite frukost nu, puus





true shit, tyvärr.

stallet 9 maj

Tog in hästarna och hade planerat att rida i paddocken på grund av det konstiga vädret. Men Freja var så otroligt lerig, och dessutom, lera som inte var torkad. Så bestämde oss för att duscha henne med schampo och vatten, vilket gick riktigt bra.
Sedan satte vi på ett svetttäcke på henne och padden på Molly och träns på dom, och skrittade iväg en liten kortis, Freja var vääldigt pigg så Carro hoppade av och gick istället.
Men för övrigt gick det bra.




inte sedan idag men..

@hemma

var huur mysigt som helst att träffa min gammla dagmamma. Räckte med att höra hennes röst genom dörren, såå go.
Jag och Carro ska länge snart ta och åka till stallet och rida hästarna.
Vi sitter nu i sängen och pratar lite om allt möjligt, men vi hörs senare puus.








godmorgon torsdag!

Blev väckt 08.10 av en tant som jämnt ringer fel till mej, rätt sött ändå!
Ska alldeles strax ta och äta frukost då jag, min syster och en annan tjej ska iväg och fixa en grej åt vår dagmamma och sedan åka till henne. Blir nog bra.
Sedan när vi kommer hem får vi se vad klockan är men ska som sagt förmodligen rida ut i skogen om vädret vill tillåta, vilket vi hoppas på!
Ska även försöka hinna med att plocka lite på mitt rum innan vi åker, ser ut som jag vet inte vad xd
Men tyvärr lär nog bloggen ligga lite lågt idag då jag har fullt upp. Men ska försöka så gott jag kan att hålla lite liv här.
Puuus






finast3 tjejerna här om dagen ♥

natti

Helt slut efter idag. Men som tur är släppte huvudvärken lite efter 1 och försvann så gott som helt vid 4.
Har även en del som ska fixas nu i långhelgen, btw, jätte skönt ska det bli att våra ledig torsdag och fredag också, ska sova ut och få massaa gjort.
Ska imorgon iväg till min och mina syskons dagmamma som precis flyttat tillbaka hit till Mariestad. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen.
Sedan ska hästarna förmodligen rida i skogen av mej och c, men beror helt på hur vädret är imorgon, vilket vi hoppas på att det är super fint.
Men nu ska jag alldeles strax sova så vi hörs imorgon, godnattkyys ♡♡♡





:D

Freja 8 maj

Åkte till stallet med mammi vid 6, mockade och packade hö och gjorde iordning hästarna. Min häst var ju lite lagom lerig när vi tog in dom (som ni ser på bilden här nere) men som tur var var leran torkad och hur lätt som helst att få bort!
Nu till passet, vilken ängel hon är. Shit, hon var hur lättarbetad som helst idag, var verkligen bara åka med medans hon gjorde direkt de jag bad henne om.
Red en del på volt i alla gångarter vilket också gick jätte bra. Och hon orkar liksom med volter nu vilket hon inte gjort tidigare. Känns så skönt!!
Som ni förmodligen har förstått gick hon som en klocka idag, sååå härligt!!





innan..




Efter :D







Haul


Haul


Haul


fullt upp




Godmorgon!

Är idag hemma och är sjuk, kändes som huvudet imorses skulle explodera. Fast som tur är är detnu bättre,
Får se lite vad jag orkar med idag, men hoppas på att det går över helt under dagen så jag kan åka till stallet och rida hästarna. Ska även försöka plocka iordning lite på mitt rum innan mamma får mer hyperdamp på hur ostädat det är. Även ska jag göra en haul på vad jag köpte igår, i Skövde.
Men ja, nu ska jag försöka äta lite frukost så får vi se vad som händer sen, puus.





sis in thaaa bakgrund :D

Godkväll


fika rast

nu sitter jag och tar det lite lugnt. har fixat lite med lite varor och skannat MASSA post, var verkligen hur mycket post som helst.
men sitter nu som sagt och fikar, dricker en av de nya smakerna av likes Old school serierna. har smakat på milkshaken och lemon pie. Riktigt goda faktiskt!
Men ska snart börja jobba igen så vi hörs!





jobbar på!




Fullproppad dag.


natti

Nu ska jag äntligen sova. Ska verkligen bli så jäkla gött.
Imorgon är det ny vecka igen med bara 2 dagar i skolan, huuuur skönt?! På måndag går vi som vanligt, tisdag har vi praktik, onsdag går vi också som vanligt och torsdag och fredag är vi lediga! Shit, vilken vecka.
Imorgon vid halv fem ska jag och mammi på fisk grej igen, super skönt det med. Senare väntar stallet och innan ska jag städa.

Så ser iallafall min morgondag ut. Nu ska jag som sagt sova. Men ska först kolla lite bloggar och så. Men godnattkys












mammi ♥

rätt söt ändå!






Godkväll

Har för ett bra tag sedan vart ute med marsvinen och även tagit mej ett långt och varmt bad.
Så nu sitter jag vid datan och tänkte bara göra ett litet snabbinlägg för er.
Har absolut ingeting att göra, orkar verkligen inte städa vilket jag borde göra men får ta det imorgon. Nu vill jag typ sätta på någon film och sedan somna. Är verkligen sjukt trött och har ont i min mage (magkatarr) och mår typ lite illa. Så jag behöver sova med andra ord.
Men ska la ta och försöka fixa lite bilder så hörs vi senare! Puus



Molly 5 maj

Byggde fram en liten bana tillsammans med Carina och hennes familj och Caroline. Eller ja, Carina ville inte ha någon hjälp, så hon byggde fram själv medans vi skrittade fram. 
Var riktigt kul och Mollan skötte sej som en riktig ängel. Hon hoppade allt trots det var lite titthinder brydde hon sej inte om det utan hoppade ändå. I slutet låg ett hinder på 70 och självklart klarade vi det som ingenting. Den hästen kan hoppa! Även om hon är kallblod, vilket väldigt många tror att kallblod inte klarar av, jag känner minst 10 pers som inte tror det ;) Men jodå, Molly har hoppat 1 meter med ryttare på ryggen, under förra året. Och skulle säkerligen klara av 1,20 i alla fall utan ryttare, min duktiga flicka!

Nu sitter jag ute i det finfina vädret och gör typ ingenting. Ska nog strax gå in och hoppa in i duschen, behöver piggna till lite. 
Sedan ska marsvins buren städas och sedan ska dom ut i gräset, tanken var att jag skulle städa mitt bombnedslag, men seriöst, jag orkar inte. Är allt för stökigt så blir bara seg av att se det. MenMen.
Vi hörs!
 
 
 
 
  Får bli en söt bild på Mollan i vintras ♥

godmorgon söndag!

Vaknade vid 8 pågrund av att Tiger, min katt, sydde. Bläää.
Och sen kunde jag inte somna om, så blev inte alarm som väckte mej, utan blev katten. :/

Väntar nu på att C ska vakna, så ska vi typ äta frukost och sedan åka iväg typ. Hinner väl med en del som inte är så viktigt imellan, så är inte direkt nämnvärt.
Får se lite vadsomhelst händer när jag kommer hem, ska städa och lite så.
Men nu ser jag på Tarzan, åh så härlig!






natti

hahah, kom nu på att jag jämnt döper mina godnatt inlägg till ''natti'' lite fult.

Klockan står på halv 10 imorgon, sedan någon gång under eftermiddagen åker jag och C till stallet och hoppar hästarna i paddocken i det fina vädret som ska bli imorgon, härligt!
Senare ska/måste jag städa mitt bombnedslag till rum och även marsvins buren ska städas. Ska även försöka ta ut dom en kortis imorgon med, då dom tycker det är så himla kul.

nä, godnattpuus







Molly 4 maj

Tog en riktigt lång sväng i skogen med sis och Freja! Sjukt härligt väder att rida i och red på de bästa hästarna.
Båda två var piggelin men skötte sej någon sjukt bra. Blev en del galopp och även ett varv i något vi kallar gropen ( typ som en volt med bara massa sand i ), vilket dom tyckte var jätte kul, gick hur fort som helst där vi galopperade, taggade hästar jao ;)

Nu sitter jag i soffan med min familj och ser på hockey med lite gott på bordet. Mysigt värre!
Kommer förmodligen ett inlägg sen ikväll om imorgon och så, så vi hörs då!





jag och Oskar :)

one piece mys!






Godmorgon Lördag!

vaknade första gången vid 11.10, somnade om vid 12.00 och vaknade sedan igen vid 12.30. Shit, jag sov länge.
Men hade ju disco igår vilket var grymt kul på lågstadiet, och det kom väldigt många. Det var verkligen fullt med barn som hoppade runt och sprang.
På mellanstadiet kom det bara 35 personer typ, vilket inte var speciellt bra, och dels stod alla bara och antingen pratade eller grejade med mobilerna.
På vissa låtar stod ju alla och dansade vilket var rätt bra ju. Men var så jäkla tråkigt på mellan, tycker jag men jaja.
 
Idag åker förmodligen jag och Carro till stallet och rider i skogen, mysigt! Sedan ska jag även försöka ta ut mina små bebisar lite så dom får äta lite gräs. Mer är inte inplanerat.

Sitter nu i soffan med min sis och äter chips, mums!
 
 
 så fucking gammal bild!

Discoo

Gjorde denna video igår men tyvärr hann jag inte ladda upp den då, så ja.


natti

Shit vad skönt, imorgon är det äntligen fredag! Fast den här veckan har ändå gått väldigt fort och vart liksom en chill vecka, najs!
Imorgon har vi i skolan vårt absolut sista nationella för iår, vilket känns så jäkla gött. Har vårt så sjukt mycket prov nu det senaste så ska vara skönt att slippa allt de.
Men ja, är bara 70 minuters (?) prov så brukar gå enkelt. Sen vid 4 drar jag till skolan igen för att göra iordning disco till låg och mellan stadiets disco, blir nog rätt najs. Så uppdateringen kommer nog va låg imorgon då jag inte vill sätta på Internet för mycket då jag vill ha det till en annan grej som händer om några veckor, men jag tror ni klarar er!

Carro och mamma tar ju stallet eftersom jag inte hinner, har ju massa annat att fixa. Tråkigt nog. Men jag får ju träffa hästarna på lördag iallafall.

Nä, inatt hoppas jag på att kunna sova, så jag ligger redan i sängen och ska nu typ lägga ner surfplattan och hoppas på att få sova. Hoppas er dag har vårt amazing! Godnatt!





inspo.

Fotspa, och lite grejer


fiskpedikyr!






@påväg till slöjden




godmorgon!

sovit i 6 och en halv timme så är sjukt trött och hängig. Men jaja, bara masa sej upp ur sängen iallafall.
men vi hörs sen efter skolan, puus







nattii

Förlåt att jag inte gjort något inlägg om passen igår men har inte hunnit, har haft fullt upp vill säga. That's it.
Men ska imorgon om jag hinner göra ett snabbt om passen. Men lovar inget.

Imorgon är det torsdag och då med andra ord så börjar skolan igen efter vår lilla ledigadag. Har självklart vart skönt att vara ledig nu idag, men ska bli rätt skönt att komma tillbaka till skolan. Har för mej nästan känts lite konstigt att mitt i skolveckan ha en ledig dag men ja.
Morgondagen består av skolan, stallet och fiskpedikyr!
Var nämligen så att jag, min mamma och min syster fick det av lite olika människor vi känner, på samma ställe då. Så då bokade mammi det till oss tre i förra veckan, så ja, vi ska dit imorgon. Blir nog bra!
ja, nu ska jag typ snart sova, men vi hörs med inlägg imorgon, och även ett videoinlägg, den sista delen av vad jag köpte i gbg. Nä, slut tjatat.
Nattpuus.





fint...

Freja 1 maj

Tog en härlig sväng i skogen med Carro! Shit vad härligt!
Båda hästarna var jätte duktiga och pigga som bara den. Tog en liten race och shit vad fort det gick, Molly och Carro som var framför mej och Freja skvätte upp massa lera i hela mitt ansikte, haha, mysigt! Men det var så sjukt kul, vilket både vi och hästarna tyckte.
Sedan påvägen hem såg Freja ett rådjur och blev jätte rädd, stackarn. Men det sprang iväg och vi glömde det snart, skönt att hon inte fortsatte vara rädd.

Men gick som sagt jätte bra!






inte direkt nytagen men ja! Red på det här tränset idag istället för hennes gamla, hon funkar faktiskt riktigt bra på det!

på väg mot marknaden!




Godmorgon Onsdag!

Åh vad skönt att vara ledig idag, bäst.
Men i alla fall, idag är det ju då 1 maj, känner på mej att den här månaden kommer bli grym, HELA månaden. Har massa inplanerat, och roliga saker dessutom.
Min 1 Maj börjar med att åka till marknaden här i stan och sedan till stallet och rida i det helt fantastiska vädret. Shit, så himla skönt!
Ja, har inget mer planerat idag, men sedan har vi resten av veckan som är full proppad med massvis av saker.
 
Bloggade aldrig mer igår då det var valborg och vi hade lite mys med familjen. Men självklart kommer det ett inlägg under dagen om passen under gårdagen.

Men nu ska jag väl strax äta frukost och sedan hoppas på att få skjuts till marknaden. Har ingen rolig att gå med, då hon jag snackade lite om det igår med nu ligger sjuk i sängen, krya på dej!
Så ska bara gå dit lite snabbt med min lilla "bästavän", hahahaa, nä min sister dock. Men hon är för go. Sedan skulle nog mamma gå med lite, men får väl se om jag kan hitta något kul än det otroligt goda marknadsgodiset ;)
Men nä, nog tjatat, pus
 
 
 
Ger er den här otroligt charmiga bilden på min sis och min Freja ♥ Love you.