Mat stallet!


Molly 29 april

äntligen blev det lite nh! jippiii!
har inte direkt blivit ett helt pass med bara nh, men det har haft sina anledningar.
Men övade mest cirkling tror jag, och omg. det gick så sjukt bra så det finns inte! Hon verkligen förstod mina hjälper och när jag var lite dålig på att förklara så försökte hon först och sedan kom in till mej och bad mej förklara om det igen. Men hon liksom verkligen försökte första mej, så härlig häst ♥
Övade även en del sideways fast då bara med bakdelen, vilket också gick riktigt bra!
Sedan släppte jag henne och busade runt lite, hon är ju för go!

Nu har precis duschat och sitter i sängen och kollar lite bloggar och så. Ska väl snart ta och sova. Är inget nationella imorgon men där imot torsdag och fredag. Blä.
Men ja, imorgon är det skola som vanligt och sedan får jag se lite vad som händer, ska väl till stallet och så. Och sedan massa annat på det då.
Men godnatt mina fina, pus.




finfina Molly förut ♥♥♥

Molly 28 april, natti

Red ut i skogen med mammi. Red inte så långt utan tog en lite mer lagom tur, fast både vi och även hästarna hade inte sagt nej till en längre runda. ;)
Men blev en del galopp vilket dom tyckte var hur kul som helst. Och hästarna skötte sej super bra! Dock blev dom lite rädda för en ''dam'' så dom flög ut i diket och mammi trillade av, men som tur var gick det bra och hon fick inte ont, blev bara chockad, vilket även jag blev när jag vände mej om och såg henne ligga där med ''o-minen''. Haha, borde sett förjäkla kul ut.
Men för övrigt skötte de sej som sagt jätte bra.

Imorgon är det new vecka. Med 4 nationella i geografi, usch. Jag gör iallafall mitt bästa och ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt.
Efter skolan ska jag väl typ till stallet med sis, hoppas på bra väder :D Och sedan hinner jag väll inte så mycket mer. Ska dusha sen på kvällen och sen typ sova. Behöver lägga mej i tid imorgon, vilket jag borde gjort idag med men saker blir inte alltid som man tänkt sej.
Men godnattpuus






Mollan i torsdags.

Update


söndags mys!

sitter nu ute i solen med sis och hunden, härligt!
drar snart iväg till stallet med mamma, blir en utritt i det härliga vädret!
Själv rider jag Molly och mamma då Freja. Får se hur långt det blir och så, men det återstår att se.
Kommer självklart upp en dagens outfit sen. Får se om mamma kan ta något kort på oss eller om det bara blir på Mollan, men även det återstår att se.
Sen när jag kommer hem ska jag fixa lite things, bland annat byta till spån, vilket jag skulle gjort igår men tyvärr så hann jag inte riktigt det.

Men puuus








natti

Ska snart gå och lägga mej, eller typ om en halvtimma, men ja. Sover hos sister inatt, myspys!
Imorgon har jag endel att fixa men framförallt så ska jag sova länge, behöver det för att orka en vecka till med nationella.
Men nä, nu fortsatte filmen så vi hörs imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll, nattpuus






Freja 27 april

Tog fram lite hinder, gjorde iordning hästarna och hoppade upp.
Red fram henne ordentligt, böjde och ställde i skritten, gick super, men gick dock inte lika bra i traven, hon ville inte inte böja, men hon ställde lite iallafall. Så är nöjd! I galoppen red vi på lite volter men mest rullade vi bara på.
Sedan på hindrena. Gick såhäääääääääääääääääääääääääääääääär bra. Ni kanske tror jag överdriver, men är så otroligt nöjd.
Hon var lite rädd för ett hinder men var typ som hon tänkte "okej, säger hon att det inte är farligt, så är det inte det", så härligt att hon liksom litar så på mej. Min fina prinsessa ♥
Hon var helt amazing och var jätte kul att hoppa henne nu efter nästan tre år. Mysponnyn. ♡






Haul, Göteborg horse show del 2


lite nytt!

Nu har jag äntligen tagit tag i att byta header. Det är samma design men det ska ändras så småning om.
Min nu varande header är bara väldigt lätt och simpel, gjord av mej själv. Har ju alltid haft med hästarna och dom kommer också upp så småning om, gjorde den liksom bara snabbt.
Sedan har jag även ändrat min profil, var ju såå oseriöst det förra.
Men jag tycker det blev rätt okej ändå.
 
Om du inte kan se det, uppdatera några gånger så ska det komma upp :)
Kramis
 
 
 
 

Göteborg Horse Show 24/4 2013

 
Shit om ni bara visste vad kul det var. Alla ryttare och hästar var som vanligt lika duktiga.
Träffade jätte många "kändisar" bland annat: Lisa Jonsson (Misslisibell), Nellie Berntsson, Nicholai Hollesen, Linn Olsson, Tyra Sjöstedt, Rolf-Göran Bengtsson (!), Malin Baryard (!), Kyra Kyrklund och sjukt många mer duktiga ryttare och bara massa andra coola snubbar! :D
Tycker faktiskt det är lite coolt att ha fått träffa så pass duktiga tjejer och killar!
 
Den är dagen har vart så sjukt spännande att se och vara med om. Så för er som inte kunde vara med och se så tänker jag nu dela med mej av massa bilder jag tog, filmer kommer senare.
Kram på er!
 
 
 

godmorgon lördag!

Har vart vaken ett tag nu sedan typ halv 9, trööött.

Har en hel del att göra idag.
Hästarna ska förmodligen hoppas i paddocken, själv har jag inte hoppat henne på 2 år och shit vad kul det ska bli nu när jag tänker efter. Har inte direkt längtat så direkt, eller har liksom inte tänkt på det utan har haft det sjukt kul utan att ha hoppat och så. Men ja! ska bli kul!
Sedan idag ska jag även lägga över alla bilder jag tog i onsdags till datan och så skriva ett inlägg och visa er alla bilde och filmer!
Och även byta tillbaka till spån i marsvins buren, tyckte inte det funkade så bra med fleece som jag har hört, så byter tillbaks till det gammal hedriga spånet :)


Dagen är kort så får väl tvinga mej upp från sängen och dra ber och äta frukost och sedan gå ut med vovven, härligt!






Freja 26 april

Tog fram 4 bommar, galoppbommar. 2 på varje långsida.
Och shit, bebbie tyckte det var såå kul. Är ju första gången på nästan 2 år hon galoppar över galoppbommar. Hon lyssnade verkligen helt fantastiskt, både broms och gas. Dock var hon lite seg i mellan åt.
Övade inte direkt på något speciellt utan lät henne bara rulla på över bommarna.

Fick även sällskap av Maja och puni och mammi och Molly ♥ Härligt!

Här kommer massa bilder från dagens pass, pus.











trött bebbi ♥♥

Molly 25 april

Red jätte kort då vi inte hann med annat.
Men fixade iordning hästarna och red ut till paddocken. Skrittade i ökad skritt och sedan kortade jag upp tyglarna och gjorde lite halter och gjorde lite skänkelvikningar, vilket gick jätte bra! Sedan var vi tvungna att sluta rida. Så hann bara skrittade en 20 minuter.

Nu ska jag och mammi åka till stallet och rida hästarna. Fast idag rider jag Freja, kul!

gårdagens outfit :')










natti

imorgon är det fredag! Shit vad skönt med helg.
Har nationella i engelska imorgon men ska nog gå bra tror jag. Kändes bra på det förra skriftliga vi hade i tisdags och är skriftligt nu med så går nog ok.

Sedan väntar stallet och så. Men natti, klockan står på 6.00 så ja.









take me back.

you and me.

Som tur är mår jag mycket bättre nu, skönt!
Huvudvärken har släppt så gott som fast dock har jag fortfarande lite ont i magen, men det går väl snart över till det vanliga magontet.
 
Åker i alla fall till stallet sedan med Carro, tror vi rider i skogen men får se, måste plugga glosor ;/
Imorgon har jag nationella i engelska också, och sedan nästa vecka i geografi, fuck. Och självklart fick jag höra att dom hade gått igenom massa idag, då jag självklart inte var där. Suck.

Sitter i soffan och tjatar ut låten "a drop in the ocean", finaste låten ever. Tycker nu ni alla mina läsare ska ta och söka upp den på youtube/spotify och lyssna på texten, shit asså.
Men ja, ska väl tvinga i mej något att äta och vänta på att någon ska komma hem så jag slipper vara så forever.
 
Men puus så länge.
 
 
Mammi och fina Freja i sommras. ♥
 

Haul, Göteborg horse show del 1


Göteborg horse show, ponnystaffet

Och med detta säger jag godnatt!


nu drar vi för fan!

än mindre om en timme går bussen. vi ses ♥






Freja 23 april + natti

Tog fram en bom och la den vid B. Red över den i alla gångarter. Hon var hur duktig som helst och lät henne mest rulla på i ett bra tempo. Finns typ inget att säga då hon var en riktig ängel idag.

Måste verkligen sova nu. Bussen mot Skövde går 6.37 imorgon. Ojoj. Insåg just nu när jag skrev det att jag veeerkligen borde sova..
Men ja, sen är jag där hela dagen och kommer hem runt 22.30. Lär va bra trött. Sedan en helt vanlig torsdag i skolan..
Men massa bilder ska tas både i huvudet och med kameran och mobilen. Det blir nog bra!
Godnatt så hörs vi övermorgon. natti!






Tjoo


godmorgon!

Ligger nu i sängen så gott som död. Är så jäkla trött och seg. Bläää.

Men nu måste jag gå upp. Har np idag, nervig. Men vi hörs sen när jag kommer hem. puuus







natti

Carro var i stallet själv förut. Mockade bara och busade lite med Freja i paddocken, sött!

Imorron har jag då NP i engelska. Går nog bra får vi hoppas! För övrigt ska jag bara till stallet och rida tror jag om inte mamma och sis tår det. Men hoppas jag får åka dit, var ju inte där idag, så saknar ju pållarna ♡♡

Gashhh. På onsdag drar jag, min syster och min mamma iväg på Göteborg horse show. Shiit. Jag har aldrig vårt där så ska bli sjukt spännande! Åker tåg ner, så det avgår tidigt. Men Shi the same, JAG SKA TILL GÖTEBORG HORSE SHOW!!

Ny vecka och allt nu, shit vad jag har längtat efter denna vecka.
Men, min syster var med i en tävling och vann äkta biljetter till Göteborg horse show heldag, torsdag. men tyvärr kan vi inte åka. Biljetterna finns hemma och är 3 st. 400 kr styck. Är ni intresserade, eller rättare sagt någon, kan ni skriva till mej på kik: amandabrandberg
Bara att skriva om du vill få reda på mer.

glöm inte skriva vid intresse, natti.








fleece underlag

Nu hade jag tänkt att ta och berätta hur du byter från spån underlag i en smådjurs bur, steg för steg. Är du inte intresserad av detta, läs inte mer och lämna ingen negativ kommentar. Tack!

Börja med att städa ut ALLT spån och ta ut alla grejer. (tog dock ingen bild här då jag glömde det)

nu när det är tomt i buren tar du bort klämmorna som gör så att tidningen sitter ihop. Dessa:




Sedan är det bara att lägga på tidningen/tidningarna (beroende på hur stor buren är) i i buren så hela burgolvet täcks.




Efter det tar du en gammal, eller ny, jag tog en gammal, och lägger den över tidnings pappret. Du kan vika den i det hörnet där dina/ditt smådjur kissar och poopar om handduken är för lång.




Sedan lägger du på en filt. Hemskt gärna en som är tvättad 4-5 gånger, då blir det mycket lättare för kisset att rinna ner till pappret och handduken. Filten bör vara ganska tjock.



Sedan är det bara att lägga i all inredning. Du behöver inte sätta fast med någon klämma då inredningen håller filten på plats.





Klart!
Nu är det bara att sätta in dina/ditt smådjur så det får undersöka och sova på den nya mysiga underlaget!






Jag tror att detta lär funka riktigt bra. Blir både skönt för mej, som inte behöver städa lika ofta och inte lika mycket att städa och sedan blir det skönt för marsvinen med fleece filt, då tassarna mår bra av det och även päls och hud. Och sedan ett litet plus i kanten är ju att man kan ha andra mys grejer i buren!

Är super lätt att fixa iordning dessutom! :D
Hoppas ni gillade inlägget, jag kände för att skriva ihop ett sånt här inlägg!

@home


natti + Freja 21 april

Red Freja i skogen idag igen med Carro och Molly. Hur skönt och mysigt som helst!
Red en bra sväng och blev inte direkt lika lugn som vi hade tänkt oss. Skräll.. Nä men kunde ju inte låta bli att ta några galopper på de finfina vägarna.
Freja blev i alla fall svett men skötte sej något otroligt. Lät henne bara va lite chill idag och lät henne rulla i sitt tempo. Men hon var lugn och avslappnad.
Och shit vad stolt jag är över henne idag. Vi mötte jätte mycket läskiga sakerb(fordon), som hon i sommars skulle va liiiivrädd för, men som idag gick hur bra som helst. Hon liksom bara tittade lite på de och sedan var det inget mer. Dock var en traktor liiite små läskig. Men inte mycket alls. Min duktiga prinsessa!
Btw var det första gången jag red henne i skogen i år. Och första gången i år, var igår, men man har ju tyvärr inte kunnat rida i skogen de sista då det har vart så himla isigt överallt.
Har saknat skogen väldigt mycket nu i vinter, lär bli mycket skog i sommar! ;)

Imorgon är det måndag vilket betyder skola, och sedan stallet och massa grejer imellan då. Men är inget specifikt direkt. Men ja, nu ska iallafall jag ta och sova så natti mina läsare, hoppas ni haft en awsome söndag!








Uppdatering


godmorgon söndag!

Shit vilket härligt väder det har vart nu i helgen. Igår hade vi i min familj grill premiär, mums.
 
Vaknade vid halv tio idag. Skönt att sova ut, men liksom ändå hinna med lite annat på förmiddagen.
Får se lite vad som händer idag men ska till stallet med Carro och rida ut en lite lugnare tur i skogen i det underbara vår/sommar vädret. Ska även försöka städa mitt rum lite men får se hur det blir med det. Och sedan kanske även ta lite kort.  
 
Ska snart ta och skriva ihop ett inlägg om skogen igår, super härligt. Men först ska jag ta och fixa lite annat, så puss.
 
 
sommaren 2012
 
 

godnatt!

sover hos sis insatt, mys.
Red i skogen förut, men orkar inte ta det nu så skriver ett inlägg om det imorgon.
Imorgon rider förmodligen jag och Carro ut igen, fast då en lugnare tur än idag. Och sedan under dagen blir det väl ungefär som idag, chill helt enkelt.

Men nu ska vi kolla på ett avsnitt sex and the city innan vi somnar. Men hoppas er lördag har vart mysig och härlig. Godnatt! ♡♥







älskar dej knasiga mammi. ♥♥♥♥♥

Drar mej mot stallet!

Där väntar skogen med våra underbara hästar. Cyklar dit då det är så himla fint väder. Så härligt att solen kommer fram nu efter allt regn och blåst som har vart de senaste 2 dagarna.
Men ska ta ut hunden innan vi cyklar iväg. Lovar att uppdatera er mer sen när jag kommer hem. Ha en bra fortsatt lördag!






so fucking old. Butik sweet. ♡

godkväll!

Ursäktar den hemska uppdateringen, men jag har inte hunnit. Var med en kompis efter skolan tills fyra. Sedan runt halv 6 åkte jag och mamma till stallet.
Vi tog in hästarna, fixade iordning dom och red, och imellan detta har jag vårt ute själv i regnet och lågt fram 2 bommar.
Jag red Molly idag igen vilket gick super! Övade mycket på att hon skulle ha en kort galopp och även på att hon skulle tro på mej, att det är lugnt, inte farligt.
Och wow. Hon fattade exakt vad jag menade och vad jag ville. Min duktiga häst ♡
Red även över bommarna i alla gångarter. Shit, vad jag är nöjd med henne idag!
Mamma red ju då Freja och det såg jätte fint ut. Men blev ju inte så länge då det verkligen spöregna när vi red och självklart så slutade det när vi var klara. Irriterande!

Nu har jag precis ätit thai-mat som syster gjorde själv, mumma!







Godmorgon fredag

Äntligen helg!





natti

som ni förmodligen har sett så har jag nu gjort mej iordning för sängen, skönt. Men fryser som en jag vet inte vad.
Imorgon väntas skolan som vanligt och sedan får jag se lite vad som händer. Men ska till stallet också iallafall.
men nu skacjag sova, godnatt, hoppas ni hoppas på bra väder imorgon lika mycket som jag gör :D♥





tiger ♡♡♡♡

time to sleep




Title


Home

Är nu hemma från skolan sedan lite mer än en timme sedan. Skönt att torsdagen i skolan är över ;)
gör inte så mycket, typ lyssnar på musik. Men ska alldeless strax stänga ner datan och göra lite homeworks.
Sedan väntar stallet där jag tror att jag och carro tar och tränar lite nh med pållarna. Har inte blivit att vi har gjort det på länge, så ska bli kul! Tror vi turas om lite med hästarna, kul att känna skillnaden på dom. Egentligen, vad sjukt olika dom är. Asså Freja och Molly. Men tur att dom inte är lika till sättet, skulle ju va tråkigt om dom var som att greja med samma häst.
Nog tjatat, puus
 
 
 
 
 
Majas söta ponnysar får stå för bilderna :) Sååå söta små pojkar. Missu. ♥

Here we go again


Godmorgon hälsar jag från skolan!

Sitter nu i skolan och väntar på att skolan ska börja så man kommer hem någon gång ;)
Sen när jag kommer hem ska jag och carro till stallet och så, får är vart vi rider. Carro och mamma hade ridit i skogen igår iallafall.

puuus





öde...

natti

Idag i skolan har jag haft nationella prov (NP) i engelska, muntligt. Asså, kändes faktiskt RIKTIGT jäkla bra! Kände mej så jäkla säker på de jag sa och ja, jag är nöjd!
Imorgon väntas NP för vissa men slipper då jag hade det idag, sjuuuuukt skönt säger jag bara :D
Sen väntas ju stallet och så, men nu ska lilla Amanda nanna så godnatt babes♡






Freja 15 april

 
Jag och carro ( tror jag sa mamma på videon, men menade dock Carro ;) ) red hästarna i den underbara, snö och isfria paddocken. Skönt att den tinat upp så pass mycket!
Jag red Freja, som i lördags.
Och Freja, wow. Sååå fin var hon. Hon lyssnade hur bra som helst för både gas och broms, skönt. I galoppen var hon inte alls lika studsig som hon brukar vara, same shit i lördags. Riktigt skön galopp!
Sen var hon ju lite fjantig för några vattenpölar i paddocken och ville absolut inteskita ner sej. Så i traven, endast i vattenpölarna, så längde hon steget något otroligt, kändes som en riktig dressyrponny ;) Hah, men hon var så , gullig. Var liksom precis som "en prinsessa får inte bli skitig, så bäst att ta så långa steg som möjligt så kanske man inte blir lika skitig." HAHAHA. Så himla sweet.
Men som ni förstår gick det väääldigt bra och jag är jätte nöjd över min lilla prinsessa ♥
 
 
 
 
 
Sötaste Freja ♥
 
 
 

Utomhusvlogg


stek hos min babe!

Helluu, sitter nu i gräset och typ snackar med Herman och Nils ;)
ska uppdatera sen när jag kommer hem, puuss.





uppdaterar imorgon, natti



sis, Freja, Molly ♥♥

Hej

Sitter nu i sängen, vilket jag har gjort hela dagen.. Men ja, så är det när man är sjuk ;)
Marsvinen har fått vart ute i lekgården och även i sängen och myst med mej. Men de ska strax ut i lekgården igen, dom fick ju inte va ute där igår så märkte att dom var helt galna.. Så då är det bäst om dom får springa.
 
Blir nog inget stall för varken mej eller Carro då vi båda är hemma och är sjuka, så mamma tar det själv antar jag.
Men imorgon ska jag försöka dra mej till skolan i alla fall, kan inte missa allt för mycket.
 
Men vi hörs sen, puuuuuuuussssss.
 
 
 

Update, sjuk


natti!






natti

Nu ligger jag i sängen och fixar lite, men ska snart sova. Är så sjukt trött då jag vaknade av majas alarm 7 och sedan precis när jag somnat om så rider det igen kvart är 7. Haha, SUUUUCK.
Men ja, har inte så mycket att säga, men ikväll har det bara som sagt vårt en mysig hemma kväll med lite chips och dricka samtidigt som star wars har rullat på tvn. Myyyyyyyyysssss.

Nä, nu börjar det här spåra, godnatt, hörs i övermorgon ♡♡♡♡♥♥♥♥





igårkväll ♥

Freja 13 mars

Jag och mammi red hästarna i paddocken idag. Och som ni förmodligen har förstått red jag Freja.
Började med att skritta fram ordentligt och böjde och ställde henne lite. Sedan traven, same shit där. Och sedan galoppen, bara rullade på lite vilket gick hur bra som helst! Hon var alls lika studsig idag i galoppen som hon brukar vara, hon liksom bara galopperade på i rätt takt och shiiiiiiiiiiiit. Ja. Det gick bra kan man säga. Underbara ponny ♥
 
Nu sitter jag i köket och dunkar musik åt mammsi och pappsi som lagar mat. Blir bara en myskväll hemma i soffan idag, och sova tidigt. Ska imorgon upp vid halv 7/ 7. Bläää. Men det är ju värt det ;)
Som sagt kommer det ingen uppdatering imorgon, kanske bara något bild inlägg eller något. Men får se. Ska inte avslöja det..
Men ska försöka göra ett inlägg senare när jag ska sova. Så ni får något inlägg ikväll.
Btw, skulle kommit upp 4 tidsinställda idag, men det kom inte upp idag heller, förvånade va? Skickade i alla fall förut ett meddelande till blogg.se och dom sa att dom skulle fixa det, så man kan ju hoppas.
 
Men nu ska vi typ äta, så vi hörs sen, pusss ♥
 
 
 
Sommar, kooooomm!

Tjaaa


natti från mej och bejb

Halloj, nu ligger jag och Majs i sängen och chillar lite, skönt!
Vi ska sova strax tror jag, men får se lite..
Hon åker förmodligen hem rätt så tidigt tror jag. Senare under dagen åker jag och förmodligen till stallet och rider. Men beror på väder och om mammsi vill dit, men hästarna behöver rida så.. Dom fick ju vila idag på grund av det jäkla vädret. Men ja, så blir det ibland.
Var iallafall där och mockade tillsammans med Maja och sis. Klappade lite på pållarna osv såklart!

Men japp, godnatt babes! ♡






mys med min favorit!




Tjaaaa


@hemma

Är nu hemma från skolan sedan en timme tillbaka, skönt!
Väntar nu på att Maja ska bli klar i stallet någon gång xd. Sedan när hon är klar ska hon byta om och packa så åker vi och hämtar henne. Och sedan handlar vi lite. Då hon ska sova hos mej. Bääst ♥ Lär förmodligen komma lite videos och så..
Hästarna får vila idag eftersom vädret är sämst. Snöar och regnar hela tiden, suck. Men ska ju va varmt måndag, söndag sen så blir nog bra iallafall!
Btw. Uppdateringen kommer ligga sjukt låg (eller ja, kommer inte uppdatera alls) på söndag. Då jag ska iväg på lite hemligheter. Men självklart är jag tillbaka igen på måndag!
Men nu ska jag fixa lite, så pusshej ♡






on my way home again




Godmorgon!

Kan tänka mej att ni inte är vakna allihop men då får ni se sen ;)
Skola snart men nu sitter jag på mammas jobb, luktar lite gamling men men..
Men ja, vi hörs sen!






Prat


Hej!

 
 
 
 

påväg hem

trött och seg. Men bara köra på ändå. Sen ska vi till stallet, jag och syster, så då cyklar vi dit och rider, skönt att få något annat att tänka på. Men ja, vi hörs sen när jag kommer hem, pussar.



gammal men söt <3

Godmorgon!

nationella nu typ. sämst. men bars att stå ut, vi hörs sen <3





godnattbild ♥




Godkväll :)

Nu är jag sjukt trött. Har liksom suttit ifrån klockan halv 4 tills halv 8 ;) Jo men lite slut är jag..
Sitter själv nu och lyssnar på min fina inspelning som jag gjorde förut. Spelade in all fakta jag har om kemi på mobilen så jag kan sitta och lyssna på det i hörlurar, känns liksom som det är en inre som tänker det.. Hihi..
Men ja, lär ligga och somna till detta om och om igen. Hade nämligen tänkt mej att sätta på det när jag ska sova så jag tänker lite på det, men lär ju säkert drömma om något sånt inatt..
Känner mej faktiskt ganska säker på det, fast lär va nervig imorgon i alla fall. Men så är det men hoppas det går över efter första provet, sen är det ju "bara" två kvar.
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men ska nog till stallet och rida, eller jag vill det i alla fall. Var ju inte där utan mamma red Molly i paddocken vilket hade gått bra vad jag förstod.
Ska sova tidigt idag, så snart göra sej iordning, ska bara fixa lite tidsinställda först och bara hoppas på att dom i alla fall kommer ut. Gjorde ju inte det senast. Men göra det inte det, sänder jag ett meddelande till blogg.se, vill liksom inte ha det så. Dock har jag hört att det är en bloggare till som har det så, så behöver ju inte känna mej helt forever ;)
Natti! Vi hörs imorgon, ska försöka morgon uppdatera er, men får se om tiden räcker till.
 
Btw, pratade med härliga Katie förut! Snackade i skype och så. Tyvärr hade ett av hennes marsvin dött. Piggie. RIP ♥
Här kommer lite pics på sötnosen ♥
 
 
 
Rip, finaste pojken ♥
 
 
 
 

15 saker du kanske inte visste om mej..


om my way Home!




godkväll!

uppdateringen har vart kass, iknow.
klockan fem/sex drog jag och Carro oss till stallet. Mockade och fixade först och sedan in med ponnysarna eller ahh, Molly är ju häst..
Red en mysig sväng upp mot en av grusvägarna. Själv red jag piggelinen ;) Kan även kallas Molly.. Hon var huuuur pigg som helst men ändå helt awsome. Hon försökte inte ta bettet och sticka utan kände mej liksom trygg och säker. Skönt!

Imorgon är det då onsdag. Skolan börjar med att gå till skogen med dom yngsta på skolan, förskolebarnen, huuuur söta som helst :') Sen fortsätter dagen som vanligt, slutar 13.40 med gympa i slutet.
Sen när jag kommer hem blir det väl att slänga i mej något att äta och sätta mej och P L U G G A. kemiprov, nationella på torsdag. Känner mej än så länge väldigt osäker men har bara läst igenom boken 1 gång idag, imorgon lär det bli typ 15.. Sjukt nervig men känner att jag gillar kemi och har rätt lätt för mej i det och dels, jag har sjukt lätt att lära mej saker. Skönt stavas det ;)

Men imorgon ska jag försöka uppdatera så mycket jag hinner. Laddade faktiskt upp en vlogg när jag kom hem men självklart var jag inloggad på fel account så blev lite fel, vilket jag inte märkte försen klockan 9. Så var ändå redan försent.

Hoppas detta inlägg räcker, för nu ska jag alldeles strax ta och göra mej iordning för natten och sova, behöver verkligen det. GOOODNAAATT ♡






äntligen har jag slutat skiten!




Shopping!

Självklart lyckades jag trycka på fel video förut, men jaja. Här har ni den riktiga iallafall!


natti

känns så fail när jag skriver god natt och allt men sedan ligger jag med surfplatten tills mammi och pappi skriker på mej xd Men ja..
Ursäkta mej att jag självklart råkade ladda upp en video som igentligen är inklippt i den riktiga videon som jag skulle ladda upp. Men nu är i alla fall rätt video upplagd, hope you like it! Är i alla fall själv väldigt nöjd över mina köp. Btw, testade ansiktskrämen ( se videon om du inte fattar ;) ) och den funkade skit bra. Den åkte typ in i huden någon minut senare och känner mej så len och ja, mysig. Tummen upp helt enkelt!
Imorgon har jag kemi hela dagen i skolan, kul att man har nationella på det på torsdag och vi har ofc inte haft tiden till det innan. Så nu blir det hjärntvättning fram tills på torsdag. Kommer ha värsta ångesten men japp.
Sedan när jag kommer hem från skolan blir det väl typ att städa lite på rummet och sedan gå ut med Bamse. Vet ni vad grymt?! Jag hann att städa marsvinsburen förut, klockan var dock halv 8 när jag började så blev inte klar försen klockan halv 9. Men sånt är livet ;)
Nu blev det här ett väldigt långt och rörigt inlägg men ni alla får stå ut!
 
Hoppas er dag har vart lika bra som min för min har i alla fall vart Lovely. Godnattkyss ♥
 
 
 
 
Finaste Bella ♥♥♥♥♥♥

Freja 7 mars

Åkte till stallet någon gång vid 6 ungefär och hämtade även då upp Maja hos henne. Tanken var att hon skulle vara med ett tag och ta lite bilder medans jag och sis red, men dock blev hon hämtad i början av passet, eller med andra ord när vi skrittade fram lite på halv långa tyglar. Men vad jag hade förstått hade bilderna blivit riktigt fina! Tack majs!
Men ja,, jag red Freja som vart lite nervig för kameran och Majsi som satt i gräset i mitten på volten. Men självklart lugnade hon ner sej med det efter ett tag, dock blev hon rädd för när Maja tog ett kort på oss och skuttade iväg en bit. Och då självklart får Maja bild på det ;) Hihi, ser fram emot att se det xD
Sedan precis när vi skulle börja trava kom Majas mamma och hämtade henne. Så blev bara lite bilder.
Men B A M vad duktig min pålle var. Galopp fattningarna tog hon verkligen hur bra som helst vilket hon kan vara lite seg med. Och asså. Vilket steg det var i traven, shiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Finns inget mer att säga än att hon var helt fucking awsome.
 
 
 
 

Shopping!


on my way home




fullt ös här i Skövde!




@skövde

Ja, nu har jag äntligen slutat skolan och är påväg mot Skövde, kommer en video sen om vad jag fått med mej hem osv. Får se lite vad det blir men har lite planer.
uppdaterar sen, puss!



Godmorgon!

Åker som sagt till Skövde efter skolan, bara lite kort.
Men ja, vi hörs då, kramis <3





Irriterad


Hola


godnatt

hoppas det räckte med videon förut för detta blir det sista för idag. Hoppas ni haft en bra lördag! Min har bara rusat iväg. Men är sjukt trött nu så, vi hörs imorgon, godnattkyss ♥♥♥♥♥





old pic, jappjapp

Kvällsuppdatering!


video på g




de är att leka med eld när du drar upp det här igen.

Kommit på det än? Haha, trodde väl inte det ;)
Nu sitter jag i soffan och ser på massa program på svtplay, what a life.
Ska se ett avsnitt till och sedan gå upp till mina bebisar med lite lördags godis till dom och släppa ut dom i lekgården. Mysigt!
Carro orkade inte rida idag men får se om jag och mamma kanske åker dit snart och rider dom en kortis. Men who know hon kanske inte heller orkar rida, haha, bara jag som orkar ;)
Men mammi har ju jobbat hela dagen och Carro har haft högskoleprov i stan. Så inte så konstigt att dom är trötta.
Men ja, vi hörs senare, kanske då i en video? MaybeBaby.
 
 
 
 
"the Girls"

hmm..

hih, ni kan ju ta och fundera på vad det som står i min hand (970) menas med ;) Och nej, inte statistik.
 
HAHAHA, ni lär ALDRIIG komma på det xd
 
 
 
 

Gårdagen

Jag var ju hemma och var sjuk och mammi jobbade så Carro fick ta stallet själv. Hon red ut med Carina och hennes barn, hon tog med sej Freja på en lång och spännande tur i skogen. Vilket vad jag hade förstått gått jätte bra för allihopa, Freja hade busat lite, men ja, det hör henne till ;)
Medans Carro var i stallet hade jag det sjukt tråkigt hemma och satt och såg " mot alla odds " vilket ni förmodligen sett, medans mina små sötnosar var i lekgården och sprang som galningar, så sjukt härligt att se!
Det är vad jag gjorde igår, sjukt tråkig dag om jag ska vara ärlig. Men bara hoppas på att dagen blir bättre! :D
 
 
 
Miss that :(
 

Halloj!!

Vaknade tidigt idag, blööö. Fast var ju vid nio och inte vid 7 som vissa andra ( you know who you are..) ;)
Sedan vid tio åkte jag och pappa iväg till en hästloppis som några i andra stallet har anordnat. Mycket grejer att kolla på säger jag bara ;). Finns ju massa man vill ha, men mycket är fel storlek och så.. Tråkigt, men man kan ju inte direkt ha ett 155 täcke till en häst som har 115 på täcke ;)
Men fick med mej ett ländtäcke som det står BÄSTIS på, skiiitsött :') Och även ett marinblått fleecetäcke. Blir nog bra!
Vet inte riktigt vad som händer under dagen, ska försöka göra en uppdatering om mitt vardags smink, i video då. Men får se om jag får tid eller om jag ens får va ifred och göra klart videon..
Carro är iväg i stan och stannar kvar där tills klockan 4 och samtidigt då kommer mammi hem. Så stallet blir ju inte försen ikväll, men kanske hittar en rid kompis och drar dit själv? Vi får väl se.
Sen har jag även lite andra hemligheter som ska fixas i helgen, men får se om jag gör det imorgon eller senare idag.
 
Oj, nu blev dettta inlägg väldigt långt, men får bli så ;)
 
 
 
åh herregud. Ta mej tillbaka till värmen och speciellt, åsnorna :D

uppdaterar imorgon, godnatt




mys med mej själv!




Molly 4 april

Åkte tull stallet innan fyra. Väntade in Carina och Ulrika, Carinas kompis, hon klippte Findus.

Och BAAM där var MOLLY klippt!
Sjukt skönt för henne. Hon har ju haft en jäklig klåda nu i vinter så tyckte det bar skönt för henne att bli av med all den täta och tjocka pälsen.
Blev en sjukt snygg färg och bam. Sicken snygging!

Sedan red jag och mamma en sväng på gärdet. Jag red Mollan och gick hur bra som helst, hon var pigg och framåt men ändå lyhörd, såå skönt! Var inget krångel heller. Bästa Mollan <3






Apr. 05, 2013


Videoblogg


Videoblogg


onsdag

Är nu hemma från skolan sedan över en timme tillbaka, hur skönt! Och nu sitter jag i soffan och kollar runt lite på internet.
Skolan var väl chill, gjorde inte så mycket. Vi hade typ massa engelska uppgifter att göra igår och duktig som jag är, nä skoja men kände för att jobba ordentligt igår, men gjorde i alla fall klart alla upg. Och sedan kom det två nya idag som var super lätta så gick snabbt. Så har bara skrivit berättelse och tramsat lite. C H I L L stavas det :)
 
Carro kommer snart hem och då åker vi till stallet och rider hem hit antar jag. Vem som rider vem och hur det gått får ni reda på ikväll. Kommer nog bli rätt sent eftersom C slutar sent idag och lär inte komma dit försen halv fem/fem. Men ja, är ju sommartid och ingen av oss har några läxor tills imorgon så spelar ingen större roll om vi kommer hem sent, tycker inte jag.
 
Men japp. Jag ska väl sluta tjata på er om allt och ingenting och fixa lite grejer. Så hejsvejs!
 
 
 
 
Miss you, Croatia ♥
 

Godmorgon!




godnatt

Carro och mamma tog stallet med Carina som sagt. De red i skogen och hade gott bra vad jag förstod!
Nu ligger jag i sängen och messar med min finaste vän. Så go!
Imorgon väntas en ny dag och en onsdag, fan rev mej på tummen när jag skrev :( Men ja, har vanliga lektioner så ja, inget speciellt. Sen när jag och sister har kommit hem så åker vi typ direkt till stallet och rider. Får se om vi tår bort hit imorgon eller om det får bli på fredag. Kommer uppdatering om hur vi gör imorgon.
Men ja, nu ska jag och mina huvudvärk släcka lampan och somna, så godnatt läsare!





Lite uppdatering


Godmorgon världen!




Halloj

 
Började dagen med att äta frukost och sedan sätta mej i sängen med lite plugg samtidigt som mina marsvin sprang i lekgården. Härligt!
Sedan stallet som det står om i inlägget under.
Och sedan vid 6 åkte vi iväg till farmor och farfar en snabbis och fikade och så. Kom hem vid 8 och sedan åt vi och ja. Nu sitter jag här, i soffan, med datan och har ångest över att skolan börjar imorgon. Vill ha en till veckas lov, need it. Har inte kunnat svara på frågor som jag var tvungen att göra, inte orkat, inte haft lust och har bara inte kunnat koncentrera mej.
Kommer bli sjukt jobbigt i skolan imorgon, men bara hoppa upp ur sängen och hoppas på chill lektioner.
Blir en lätt och simpel stil imorgon, en skön, varm  och härlig tröja och ett par sköna jeans. Chill liksom,
 
Ska sova nu typ, inte trött alls, men måste. Skola imorgon, you know, så ja, måste. Klockan står på 6.00 imorgon, sen snooze till 6.20 sen måste jag upp. Men ja, ska göra mej iordning nu, ge mina marsvin mums och så.
God natt allihopa!
 
 
 
 
bby ♥

Mollan 1 April

Vill börja med tätt välkomna April, hoppas du blir varm och solig!
Red till skogen idag, men när vi kom fram såg vi att det var isigt, så vände genast om tillbaka till stallet. Tråkigt nog, men skogen får nog vänta ett tag till.
Men blev lite trav på en av grusvägarna, Molly var hur stissig som helst. Allt var läskigt. Shit vad stark hon var. Ont i fingrarna än, menmen. Som tur var gav det sej efter ett tag.
Carro red Freja, såg riktigt fint ut.

Kommer strax ett inlägg om dagen och så. Puss så länge :)

Just talking