bloggpaus

tar en liten kort bloggpaus, behöver tid att tänka. Och dessutom för att få lite idéer.
Kanske hör av mej imorgon kväll innan skolan och så, men får se, Kommer tillbaka i veckan iallafall tror jag ♡
Har även råkat på magkatarr för 4 gången under 2 år. Så måste verkligen sluta stressa.
Men Idag ska jag rida medans C (Caroline) och S (saga) tittar på. Då Mollan rids av en tjej som red henne för länge sedan. Igår var iallafall hovis ute, skodde Molly på höger fram, där hon hade tappat en sko.
Men imorgon blir det Tibro och kolla på små sötnosar. Efter det Skövde och sedan hem. Resten av veckan är det skolan. Och självklart stallet varje dag.

Nu vet ni iallafall hur det ligger till, så vi ses, ha en super vecka och fortsatt helg. ♡♡♡♡







natt




puh

nu är del 1 av Ullared haulen ute, hope you like it!
Nästa del kommer förmodligen ut imorgon på tidsinställt.
men god morgon! Har vart vaken sedan nio, har suttit i över 1 timme och grejat med bilderna till Ullareds haul delarna. Segt..
Ska strax äta frukost och sedan ta mej och lång, varm dusch. Ska ta hand om mej själv lite extra idag är tanken, hårinpackning, ansiktsmask, smörja in kroppen ordentligt i body butter, och ja, helt enkelt ta hand om huden lite extra.
Men Molly har tappat en sko, vilket hon så gott som alltid gör på sommrarna, hennes hovar är så dåliga på sommaren och torra, så smörjar dom hela tiden men det hjälper inte så bra.
Men nu ska jag göra mej en frukost, får se vad jag hittar på, men vi hörs sen ♥
 
 
 
Mami och Freja igår, så fina ♥
 

ullareds haul del 1

En mysig go vinter tröja i märket on the peak. 149 kr.
En snygg, figursydd regnjacka. Med lite blåa detaljer. 99 kr.
. Godis som knastrar i munnen. 9,95 kr
Svarta ridvantar, riktigt sköna! 59,95 kr
cykelbyxor, svarta, 49,95 kr
3 stycken kanin kräcker, 19,95 kr.
 
Doft ljus, i doften melon, luktar bara helt gudomligt! 19,95 kr.
Kan inte leva utan dessa! Bästa märket, bästa smakerna! Endast 7,50 kr styck.
En söt grimma i storlek cob åt Freja, 29,95 kr.
Ett stort one size nattlinne. 49,95 kr.
 
 
 
 

Freja

mamma red Frej medans jag och saga klickade lite bilder, blev riktigt bra bilder!
Gör inte så mycket, sitter och lyssnar lite podcast. Ska strax gå och fixa lite kvällsmat åt mina marsvin. Får se vad det blir idag, tycker det är så jäkla svårt att bestämma vad jag ska ge dom xd Men basen idag får nog bestå av gräs.
Kom förut på att jag måste fixa med Ullareds haulen, bilderna är fixade, men dom har inte kommit in på datan ännu, får helt enkelt se till att fixa det.
Men vi hörs sen, love ♡






22 augusti

vaknade vid nio. Så har vart vaken ett bra tag. *gäsp*
Men nu sitter jag och äter frukost. Pappa tog med mackor hem från jobbet igår, och, gud dom är såå goda.
 
Men ja, gör inte så mycket, både mamma och carro sover än, så jag vaktar hundarna. Men dom är mest ute just nu och busar.
Idag får jag se vad som händer, stallet, någon promenad med hundarna, mys med marsvinen. Ja, typ det jag vet att jag ska göra idag.
Men ja, har lite bloggtorka, har ingen aning om vad jag ska skriva om, därför blir inläggen så oerhört tråkiga och sega. Får se om jag tar en kort bloggpaus för att få tillbaka lite idéer, men jag får se, men i så fall, förvarnar jag er.
 
Ska i alla fall försöka komma på lite idéer och sånt, men just nu är det brist på dom.
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godnatt, ursäktar uppdateringen idag, men så blir det ibland.
Men nu ska jag sova, vänder som sagt rätt på dygnet ;) Imorgon ska hästarna rida i repgrimma. Sedan hoppas jag på att vi kan åka och köpa en sladd till en dator som sladden dog till. Har nämligen massa bilder på den som jag inte vill försvinner, men risken är den att det redan är försent för lilla datan.
På söndag åker jag, mamma och Carro iväg på lite hemligheter, som ni inte får reda på försen om 2 veckor, hihi, hur ska jag kunna hålla mej?
På måndag börjar jag skolan, ekhamra, klass 7. Från att vara störst på skolan till att vara minst på skolan. Om jag ska va ärlig, är jag jätte nervös, vissa kvällar vill jag gråta, andra vill jag skratta.
Det ska bli spännande, men (det finns alltid ett men bakom allt i min värld), för er som inte visste det, är jag väldigt blyg av mej. Träffar inte gärna nya människor utan håller mej till dom jag känner. Jag vill inte prata högt inför en stor folkmängd. Mycket av detta beror nog ärligt talat på att världen är så utseendefokuserad. Tycker det är så jäkla hemskt att man inte får se ut hur man vill, klä sej hur man vill, sminka sej hur man vill, utan att få dessa blickar. Kanske är det bara jag som fått dom där blickarna. Jag vet inte, men jag vet att JAG har fått dom. Och dom tar fullständigt kål på en.
Den blicken, du vet inte alls vad jag menar försen du själv får den. Den äter upp dej. Det är skrämmande hur världen ser ut.

Fjortis, emo, ghotare, ingen speciell stil, SKIT SAMMA. ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA.

Det där är en riktigt stor del av mitt liv. Och snälla, lyssna inte på vad någon annan säger, inte ens det positiva. tro på dej själv, skapa din egen stil, din egen smak. Skapa ett självförtroende.


du är värdefull ♥♥♥♥♥







våfflor

hej, åkte till stan vid 3, letade kalender, men hittade ingen jag gillade. Fick iallafall med mej ett pennfack hem.
hästarna vilar idag, ursäkta stressen men gör våfflor, uppdaterar ikväll, puss ♡






godnatt




häst är bäst

Idag red Carro båda hästarna och jag och Saga kollade på och tog kort. Saga tycker det är riktigt spännande med hästarna, men kommer dom för nära blir det lite läskigt.
Freja reds i paddocken, gick super för dom, dock var det 2 andra tjejer som red samtidigt så blev trångt dessutom reds det lite nära.
Molly reds där efter på gärdet, pigg häst, så hon var rätt studsig. Men det såg fint ut och ja, lilla Pulan är så duktig ♥
 
Kom hem vid 8 så har varit hemma ett tag. Men jag har ätit och myst med marsvinen och Tiger. Så haft lite myskalas!
 
Nu ska jag kolla något/några avsnitt gossip girl och sedan sova, måste verkligen snart börja vända på dygnet, men det tar vi till helgen, eller?
Men kyss ♥
 
 
 
 
 
 
 

godmorgonen

Har vart vaken sedan halv 10, så sov inte jätte länge, eller ah, det beror på vem man är ;)
Idag ska jag ta det rätt lugnt, hästarna ska ridas i repgrimma, så kul, rider nog Molly idag, eller jag antar att Carro vill rida Freja idag.
För övrigt ska jag damma lite till, men mer än så vet jag inte ärligt talat, men något ska jag väl hitta på.
Och till alla er som börjat skolan idag, haha, jag har lov 1 vecka till! :D
 
 
 
 

Old pic
 

godkväll

Jag red som sagt båda hästarna och carro tog kort, riktigt bra gick det!
Red först Molly på gärdet, mycket volter, vilket är bra för lilla Polly. Lite protester här och var, men hon är sån så. Och som alltid ska hon vara rädd för lite färgförändringar i gräset. Haha, ibland blir jag bara så trött på hennes fjanterier. Men hon är otroligt charmig när hon håller på som hon gör. Stor på utsidan, liten på insidan.
 
Freja red jag också på gärdet, dock var hon mycket krångligare. Hon kom lite smått tillbaka till när vi skaffa henne, ville absolut inte dit vi bad henne. Men i slutet gick det riktigt bra, så jag är nöjd ändå.
 
Just nu sitter jag inne på carros rum. Varsin data, jag bloggar, hon sjunger till låtar.
Har det riktigt mysigt med Lissie i mitt knä, sötan.
hörs senare med något natti inlägg.
 
 
 
 

@stallet

nu ska jag och carro cykla till stallet, blev lite ändrade planer och som det ser ut nu, rider jag båda och hon tar kort på mej och hästarna.
Men pusss.
 
 
 
 

åh gud

 
 
vilken sömntuta jag är.
Jag har än bara vart vaken i 1 timme, shit, men skönt var det kan jag tala om!
Idag rider vi i repgrimma, jag och carro, vilket lär bli super kul! Får se vem som tar vem, men för mej spelar det ingen större roll. Får se när vi åker dit.
Vi skulle tränat nh med en tränare den 31 men blir en vecka senare, alltså den 8, lite tråkigt att det blir senare, men så är det. Längtar i alla fall jätte mycket!
 
Idag har jag inte så jätte mycket att fixa med förövrigt, men ja, ska väl fixa lite in för skolan tror jag, börjar den 26 så det är ju inte direkt bråttom, men skönt att ha allt fixat.
 
Nej, nu ska jag sluta tjata, vi hörs sen, xoxo.
 
 
 
 
Young and crazy
 

natti

nu ska jag sova, sett på film med sis, riktigt bra var den tyckte jag!
Imorgon vet jag inte vad som händer, men är så trött så natt ♥
 
 
gud vad jag älskar dessa hästar ♥
 
 
 

natt

 
 
 

turn up the music

Hej, eller rättare sagt, godkväll.
Skulle rida akademsiskt ikväll, men Carro var så trött så hon orkade inte dit och det regnar ordentligt här, så hästisarna får vila idag.
Mamma ska strax åka iväg och jobba så jag ska strax göra lite mat, tacos :D Mums.
Men ja, idag har jag hunnit med mycket av det jag velat, staädat och dammsugit mitt rum, städat marsvins buren och även tagit bort vita kissfläckar in burbotten. Super enkelt var det! Bort med all spån, torka av kissfläcken med en fuktig trasa, på med lite ättika och låt verka, skruda sedan med en diskborste. Och till sist, skölj bort med vatten. Lätt som en pannkaka!
Men ska kolla klart lite på datan och sedan börja med tacos, vi hörs senare!




hästarna 17 augusti

red en långis i skogen, vilket slutade med 4 trötta tjejer, men kul var det! Imorgon blir det Nh, antingen i från marken eller akademiskt.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, mys lite framför gossip girl och så. Ska nu sova, sjukt trött, imorgon får vi se lite vad so händer, tår dagen som den kommer helt enkelt.
Men ni får ha detså bra och sova så gott, natti ♡







det är att leka med eld när du tar upp de där igen.

God morgon lördag!
Vaknade dock vid 10 men ja, nu äter jag frukost och sitter vid datan, bloggar och kollar lite.
 Ska strax ta kameran och ta kort på allt jag köpt, lär bli en del delar, det är så mycket saker. Ska försöka fixa så första delen kommer ut imorgon. Det blir väl bra?
Håller även på att pillra med en header, men blir inte nöjd.
Men vi hörs under dagen, love yah ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvälls inspo

nu ska jag nanna, sjukt trött så jadu, det finns inte.
Var och red med mammi förut. Jag hade Freja, red så mycket som det gick utan tyglar men det var 3 andra hästar i paddocken med så det blev bra trångt. Och Freja var konstigt nog väldigt arg mot en av hästarna och sparkade någon gång när dom red förbi. Kändes konstigt att hon var sån idag.
Nu på kvällen har jag ätit kvällsmat, städat mitt rum, bäddat och ja, fixat lite.
Imorgon ska jag städa marsvins buren, vilket lär ta väldigt lång tid, då det när jag hade den lilla tog 1 och en halv timme, då lär nog ta 2 och en halv eller något.
Men natti!
kommer lite kvälls inspo under ♡















ursäktar uppdateringen

Men Ullared var grymt, fick med mej massa saker hem, kommer en haul i bilder, ska försöka fixa det idag.
Men är nu hos Maja, sov här i natt och så, härligt, var så länge sedan vi sågs sist.
Jag red Molly i paddocken en kortis igår, medans Carro red ut. Ska dit vid halv fem, så får se vem som väntar på mej. Och får även se vart vi rider. Tyckte det blev så konstigt igår när vi red på olika ställen.
Men kände nu att jag fick tid att uppdatera lite, då Maja just nu sover.
Ska iallafall fixa mer uppdatering nu, när jag är hemma och så. Men hoppas ni mår riktigt bra, kärlek ♡







night

ska nu sova, va hos farmor och farfar hela kvällen, så hästarna fick tyvärr vila.

Men imorgon röjer vi Ullared! Måste sova, upp klockan 5, love yah ♥






Disney ♥♥

Har vaknat för ett tag sedan, sitter nu vid datan, äter frukost och lyssnar på Disney låtar, hur söta är dom inte? Bästa låtarna, väcker så många minnen ♥
Ska strax ta och städa och damma mitt rum, och såklart, massa marsvinsmys samtidigt.
Känner på mej att det bir en grym dag! Imorgon drar vi till Gekås vid 6, åh, ska bli så kul! Sedan när jag kommer hem kommer bilder på det jag köpt, blir nog en hel del.
Men ja, vi hörs senare, är bara väldigt glad idag! HA EN SUPER FIN DAG!
 
 
 
Gud, vad jag saknar min prinsessa, många tankar till dej, varje dag ♥
 

nattinatti

nu ska jag sova.
Red hästarna i paddocken idag, jag hade Molly, hon är så duktig! Red nämligen i repgrimma, ett steg närmare utan träns alls!
Kom hem runt 6, skulle egentligen på hundskola med valpen men mami åkte själv då vi blev så sena, men är ju på nästa måndag igen.
Imorgon ska vi till farmor och farfar tror jag, och sedan ska jag måla och så, håller ju på med att måla huset gulare. Blir riktigt fint tycker jag! Men nu ska jag kolla ett avsnitt gossip och sedan sova, men love yah ♡







tog en paus igår, vilket var fullkomligt medvetet.
Tränade med hästarna igår, jag hade Molly, gick verkligen super duper bra! Så stolt över min pärla.
vaknade runt 10 idag, och har typ inte gjort någonting, seg idag med andra ord. Men så är det ibland.

ska på valpskola ikväll med saga vilket ska bli kul, hoppas hon sköter sej ;)
Förlåt, men måste avsluta, puss ♡







Ups

inte fått något gjort av det jag skulle, bara stallet.
Målade hela dagen, sedan stallet och sen springa, dock blev det ingen springning då det åska och regna, men gjorde träningsworkouts x 4 istället för x 2. Skulle ju damma, blev inget med det heller.
Gjorde nu på kvällen tre rätters, tycker det är så jäkla kul att duka fint, göra fina upplägg, ALLT. Därför jag börjat med veckans upplägg (döpte om det).
Men ska sova nu, godnatt till er som er som är vakna, om inte godmorgon!






fullt upp






Lördag

ojoj, vad dagarna går fort , redan lördag idag.
Idag ska jag nu på morgonen ut och springa en sväng, får se om jag och bamse tar det själva eller om C hänger med. Men efter det ska jag damma mitt rum, det behövs kan jag ju tala om xD Och hästarna ska ridas antingen på gärdet eller i skogen, eller om vi tränar lite nh istället idag!
Har masssssssssor med saker jag behöver få gjort idag men det som jag skrivit är i alla fall det mest prioriterade idag.

Hoppas ni får en super fin dag!



godkväll

träningen var intressant och kul att kolla på. Våran tur den 31 augusti.
Hästarna fick vila idag, myste bara med dom, så tråkigt att det ska bli så stressigt allt bara. Men blir ridning imorgon istället.
Annars har jag inte gjort så mycket, kom hem vid halv 9 så satte mej på rummet och gosade med marsvinen, dom är för goa.
Förlåt för dessa korta meningar, men nu ska jag sova, love yah so much ♡







Vad gör jag idag?

jo, idag har jag än så länge vart ute med hundarna, myst länge med marsvinen, klippt deras klor, borstat dom och bara myst, sedan har jag och carro gått en sväng med hundarna och så. Mer än så har jag väl inte gjort egentligen. Men ska iväg vid fyra på en nh/frihetsdressyr träning en kvart här ifrån. Ska bli riktigt kul! Dock ska vi bara kolla denna gång, fanns inte plats kvar för båda. Men ska prata lite med hon som tränar och antagligen fixa en träning, fast hemma i stallet. Najs!

Men ja, det är väl ungefär vad som händer idag, min bror kommer även hem från två veckors semester i skåne hos hans kompis, om någon ville veta *blink*. Ska nu fixa mej lite så vi kan åka sen, btw, har lite marsvins secrets :D

 

 

 

 

 
Gammal bild, men mina finaste flickor ♥

 

 

 

 


sov sött

 
 
nu har jag och carro kollat 1 avsnitt gossip och nu ska jag gå och lägga mej.
Jo, vad har hänt idag då?
Jag har städat marsvinburen, gjort mina workouts  och gick även en långis förut. Härligt! Älskar känsla efter åt, känner mej så strak och fräsch i kropen. Så mycket mer har jag väl inte gjort, eller inget mer nödvändigt.
 
Nu ska jag sova, skriver imorgon vad som händer and so on ,love yah ♥
 
 
 
 
Finaste hunden ♥

dagens upplägg

idag består "salladen" av: gräs, gurka, honungsmelon och morötter.
Allt är skärt och bara lagt ner de i en skål och rört om. lätt men ser riktigt somrigt och bli nästan själv sugen på att äta de ;)








ops

 uppdatering var det ja.
Ja, idag regnar det som sjutton, känns som det aldrig tar slut. Hästarna får vila idag pågrund av regnet, men har vart där och sett till dom och bytt vatten och gett dom lite hö.
Men idag har jag inte gjort så mycket, mest bara vart. Tycker man blir så seg av regnet. Men ska städa lite på rummet och så. Fick även ett paket idag, från Linn Ahlborg, köpte nämligen ett lip slick av henne, riktigt bra är den! 
 
Btw, på onsdag i nästa vecka ska jag, min syster, min mamma och mammas kompis till Ullared, så har skrivit upp massvis. Ska verkligen bli jätte kul, har ju bara vart på Ullared 1 gång innan så ska bli najs!
 
Men ja, tanken är nu att jag ska fixa iordning lite på mitt rum, funderar på att möblera om, men har ingen aning om hur jag vill ha det, så vi får väl se!
 
 
 

godmorgon

regnig dag idag, blä, men har ju iallafall det bästa sällskapet!







godmorgon

har vårt vaken ett tag, men ändå.
resning

natt

red hästarna vid halv 9 ikväll, härlig kvällstur!
Gick jätte bra iallafall, jag red mollan och hon var pigg och skötte sej galant!

Nu ska jag strax sova, trött är bara förnamnet. Imorgon händer inte så jätte mycket, men tår det imorgon, godnatt, love u.







hello

var ju i Skövde med Carro imorses, var bara inne på djur magasinet och köpte pellets till marsvinen.
Just nu är mormor och morfar här vilket dom vart sedan 4, får se om hästarna rids idag, klockan börjar ju bli mycket, men det är ju mysigt med en kvälls tur!

Btw, jag fick en fråga på kik, angånende kategorin jag fixa igår, dagens upplägg som jag bestämt att döpa den till istället, av en tjej vid namn Sandra, hon undrade om jag bara skulle skriva så lätt som bara en rubrik, bilder och vad upplägget består av. Eller om jag istället även kunde skriva lite hur jag gjort de, liksom steg för steg.
Tyckte det var en kul idé så tänkte fixa det!
Tack så jätte mycket Sandra!








godmorgon

vaknade vid 9 idag så inte så mycket till sovmorgon ;)
Men ska iväg med Carro till Skövde nu, då hon ska till tandläkaren och sedan ska vi in på elins en snabbis. Sen när vi kommer hem ska vk till stallet och rida och fixa antar jag. Men nu måste jag äta frukost, så vi hörs sen idag, puss ♡






natti, see yah tomorrow



gossip all night

dagens marsvinsrätt

hade jag tänkt att börja med, tycker det är kul att fixa, och ja, det är ju min blogg and i write what i want to write :)

det kommer iallafall ungefär gå till så här, enkelt, smidigt, snabb uppdatering:

Dagens rätt består av gräs, sallad, knäckemacka och morot, mumms för marsvinen!












12 timmars sömn

insåg nu att jag sovit jäkligt länge xd Men skönt var det!
Idag händer inget speciellt, ska städa marsvinsburen och lite så. Även stallet och sedan ska jag även måla lite antar jag.
Men nu ska jag väl slänga mej upp ur sängen och käka lite frukost, men vi hörs senare under dagen, xoxo ♡







natti



old pic

bad, måleri

har för ett bra tag sedan vart iväg och badat vilket var jätte skönt, och hundarna tycket det var lika kul som alltid.
Sedan när vi kom hem målade vi 12 plankor. Och nu kom vi precis hem från stallet, kollade bara så dom hade vatten.
Så har fått en hel del gjort idag iallafall vilket känns bra!

Nu sitter vi och väntar på mat, hungriga syskon här. Men, puss ♡






mobil inlägg

Godmorgon hälsar jag från sängen, dock har jag redan vart uppe och ätit frukost och grejat lite. Men gick nu för en stund sen och la mej igen, att jag är så trött nu för tiden. Och snart drar skolan i gång, och jag börjar ny skolan, ny klass, allt blir nytt, ska bli kul och spännande men känns ändå lite konstigt. Men det blir nog bra!

Idag ska jag och carro åka iväg och bada med hundarna, blir gött!
Ska även antagligen till stallet också, om inte carro och mamma tar det.
Men nu ska jag sluta tjata, puss <3







godnatt

Åkte till stallet och red hästarna i paddocken hoppning stod på schemat och jag hade Freja vilket jag tyckte gick rätt bra, dock blev hon väldigt pigg när jag vände upp mot hindren men i slutet gick det super, så är nöjd ändå.

Sedan vid 6 gick vi iväg till grannarna och prata lite och så, kom hem runt halv 10, så då åt vi mat och nu ligger jag och Carro och ser på gossip girl. Men ska fortsätta se nu, så vi hörs imorgon, godnatt ♡♡♡♡







söndag

Saga vann tre rosetter igår, duktig flicka!
Kom hem runt 8 och åt mat och sedan såg jag och c på ett avsnitt gossip girl, så klockan blev 1 innan vi somna.

Vaknade precis, och jag är ännu jäkligt trött. Men idag händer det nog inte så mycket, kanske åker iväg och badar i det fina vädret. Och sedan ska hästarna ridas med.

Men nu åka jag ta och fixa mej lite frukost, aå vi hörs sen :)











mot hundtävling med saga!




är bara så otroligt lycklig

igår satt han bara där på uppfarten och tvätta sej, min katt, min Tiger.
Jag, mamma och pappa var iväg och badade så Carro ringde mej och sa det, och jag säger bara, jag grät. Jag var så jäkla glad. Så vi åkte hem på direkten, jag så inte ett ord, sen när vi kom hem och han jamade på mej, då brast jag återigen, glädjetårar alltihop.
Vi skämde bort honom lite och sedan sov jag hos Carro, klockan halv 8 kom han in dit och gosade som jag vet inte vad. Så jag gick upp till mitt rum med honom för att inte väcka c. Och där låg vi mellan 8 och fram tills nu och bara kelade.

Om ni bara visste vad jag älskar den där katten.







suddig, men, gosh, jag älskar dej till månen och tillbaka.

så otroligt trött

sovit som en stock fram tills nu, men är ändå lika trött och seg.
Idag händer inget speciellt, bara en slapp dag, men ska måla två rör vilket jag gjort igår och även i förrgår. Sedan ska stallet fixas och hästarna ridas.
Skulle behöva gå upp nu, men orkar bara inte. Men vi hörs sen, xoxo ♡






mina hjärtan

godnatt

jag och Carro åkte till stallet vid 7 och kom hem vid nio.
Red hästarna på gärdet och gick jätte bra!
Men sover hos Carro inatt, rätt besviken på grund av olika grejer vilket jag inte tar upp här. Så är det ibland.
Men nu ska vi sova då hon ska upp vid 5, haha, härligt, godnatt, love u.








chillpill




tillbaks

blev en paus från bloggen igår.
Men på kvällen åt jag och mamma och pappa på restaurang, mysigt!
Vaknade precis och är inte speciellt glad om jag ska vara ärlig, men det blir man inte när mamma kommer upp och stampar i hela huset. Åh, om ni bara visste, jag blev så förbannat arg.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men, stallet, men det blir nog sen ikväll då det är varmt ute idag.
Men nu ska jag försöka somna om xd puss