Nezzy

så mycket tankar om saker hit och dit just nu så orkar egentligen inte blogg men gör de ändå.
Hade ju min underbara Agnes här idag , åh vad jag saknat den tjejen! Hade de super trevligt och hoppas på att hon kommer på fredag också. Var i stallet och red hästarna en sväng på gärdet. Var verkligen super mysigt!
Spårade ur totalt hela dagen och pratade svenelska hela tiden , känns så bra att skratta och våra med dej. ♥
Ja , som sagt snurrar massa tankar i huvudet just nu , både positivt och negativt. Men ska nu försöka koppla bort det och sova istället, natti





Agnes, jag älskar dej så fucking mycket. ♡♡♡♥♥♥

If you love some one , tell me.

Har vart så jäkla dålig på att blogga nu de senaste men har inte orkat riktigt.
Ingen ridning för mej idag , men mamma var där och red Molly lite i paddocken , hade gått super efter vad jag förstod. Sen vid 5 åkte vi iväg till mormor och morfar då morfar fyllde år. Grattis till honom!
Och nu sitter jag åter igen här i soffan och ser på House med en kopp O'boy. mumma!
Imorgon följer min underbara vän Agnes med mej hem. Har saknat dej så. Vi åker till stallet och sen stannar hon till 8 , halv 9. Super bra lär de bli!
Men fuska jag mysa lite med mina marsvin och sen sova , natti






godkväll

Dålig uppdatering idag men har inte riktigt haft tid/ork. Men jag lever!
Följde med Maja hem efter skolan och hade det super trevligt. (bwt. tack för stödet i skolan idag sis. ♥) Åkte hem runt fyra och åkte så gått som direkt till stallet , var riktigt sega på och mocka och fixa. Andreas (Carros pojkvän) kom dit oxå , riktigt trevligt sällskap , men fick dock inte så mycket gjort. Stod mest och pratade och så. Sedan kom Carina och ett av hennes barn och så busade vi lite med dom och kom hem runt 8 , halv 9.
Åkte ju dit vid 5 ungefär och ja , stannade ett tag och mockade ju bara , vilket i vanliga fall brukar ta ungefär en 15 minuter. De gick väldigt segt som sagt ;)
Har inte gjort så mycket mer. Var ju även 2 år sedan Poona lämnade vår jord , vår älskade ängel. Vi saknar dej något enormt Järvsö nere på jorden. Men so Gittan säger (lärare) , så har hon de bra i nagila (?) tillsammans med alla andra underbara varelser. Men även om man tänker så vet man om att man aldrig mer kommer få se dej på jorden och de känns så fruktansvärt. Så har vart en jobbig dag , ed mycket tankar och tårar. Men , du är inte svag för man gråter , du har bara vårt för stark för länge.
Blev lite luddigt men nu ska jag alldeles strax ta och sova , natti ♡♡♡



Finaste Poona ♥♥

27 januari 2013

Dom tidsinställda blev jätte konstigt och så , men de kom ut iaf.
Åkte till stallet halv 11 , mockade och fixade och sedan kom Carina och småtjejerna. Vi gjorde iordning Molly och gick ut på gärdet och åkte lite pulka. Gick jätte bra och var jätte sött när tjejerna åkte bakom Molly tillsammans. Aw!
Sen när vi kom hem åt vi lite mat och sen gjorde vi iordning oss och sedan bar de av till Skövde. Hittade inte direkt vad jag ville ha , men blev bra ändå!
Ni får en video om de jag köpte och de jag handlade på Internet för ett tag sedan ni vet ;)
Nu är jag hemma med en hemsk huvudvärk och ''dom'' bråkar som vanligt.. Suck.
Vi hörs.





10 saker ni inte visste om mej!

 
1. One direction fan!
 
2. Älskar gossip girl..
 
3. Family guys humor ♥♥♥♥
 
4. Kan inte sitta i soffan utan filt , oavsett årstid.

5. Älskar att badabadkar..

6. Älskar att rida barbacka.
 
7. Jag älskar smink xD
 
8. Om jag börjar shoppa , vill jag aldrig sluta!

9. Jag är väldigt kräsen av mej..
 
10. Hatar folk som är bitchiga och själviska.
 
 
But that´s just me.
 

åsiktsinlägg

Var en tjej som undrade om jag kan göra åsikts inlägg en gång i veckan och , självklart fixar jag det!
Testade ju på att göra ett häromdagen och tycker det var riktigt kul faktiskt. Så ska försöka få ihop något någolunda bra som kommer komma upp på fredagar en tid fram över.
Så kul när ni kommer med idéer! Fortsätt så :D
 Tack Emily! Du skulle självklart fått en länk om du hade någon blogg , men tyvärr.
 
 
 

Morgondagen

Imorgon ska jag upp tidigt så dags att sova nu. Jag och syster ska till stallet halv 11 och där väntar Carina och hennes barn. Och då ska vi åka pulka bakom Molly tilsammans , ska bli dunder bra! Tror dom kommer tycka det är sjukt kul faktiskt , för i de åldern tycker man ju verkligen att  det är skit kul att åka pulka.
Dock kommer uppdateringen inte vara den bästa då vi ska till skövde sen oxå , men ligger ute några tidsinställda som kommer ut under dagen , så de blir lite liv i bloggen :)
Men nu ska jag nanna , godnattkyss
 
Hihi , gammal men söt :')

hej

Sitter nu in soffan och ser på simpsons , hihi. Har nyss sett på premiären av vampire daries säsong 4.Lovve.
Ja , har igentligen ingenting att blogga om men gör ett sånt här obetydsvärt inlägg om random grejer.
Ska väl strax vara så snäll och hjälpa syster att hänga tvätt , och sedan får vi se vad som händer. Är ju lördags kväll så bloggningen kommer som vanligt ligga lågt då jag hellre är med min familj och är social än att sitta med datan/mobil/ipad. Men ska fixa lite grejer inför imorgon senare oxå ( inget med bloggen att göra ;) ) 
Massa tidsinställda imorgon.
Men vi hörs senare!

 
A life whitout music? Nononono

Ursäkta mej

Men jag har haft fullt upp.
Vaknade runt nio , åt frukost och hoppade in i duschen. Klippte lite filmer på bobbo ( Bamse ). Städade på rummet och hos marsvinen , och sedan var klockan redan ett och dags att åka till stallet.
Red Freja idag med , lika fin som igår. Kunde dock vart lite mer tempo. Men hon skötte sej suveränt i alla gångarter osv. My superstar ♥
Kom hem runt tre , dammsög hela övervåningen ( utom brors rum , hihhi ) Och ja , nu har jag suttit vid datan ett tag. Kollar lite sidor och så.
Internet är superduper segt. :( Men vi ses senare , puuusss


hejsanhoppsan!

Äntligen har jag lite tid att blogga. Åkte till stallet lite innan fem , mockade och fixade och sedan tog vi in hästarna. Min tur med Freja idag och hon skötte sej super. Både broms , gas och form funkade prima!
Nu sitter jag här i soffan och myser med familjen , alltid lika bra med helg. Imorgon får vi se lite vad som händer , hoppas på Skövde. Men ska fråga pappa och sen får vi se vad han säger.
Nu ska jag ta och va lite social istället. Godnattkyss




åsikter

Nu tänkte jag ta och skriva av mej lite om minaåsikter
Och nu är det så att alla tycker olika och det tycker jag bara är bra. Men till dedär att slå hästar. Tyvärr är det så att människor lär sej ofta på ridskolan att man ska slå hästen om den är dum. Jag tycker det är helt fel. Det räcker gott och väl att bara vifta lite i luften men händerna om den är för närgången eller om den bits , man behöver aldrig nudda. Hästar är känsliga djur , även dom buffligaste. Alla hästar kan lära sej att lyssna på det , och de gör dom snabbt. Jag tycker , finns det en annan lösning än att slå så är det bättre. Även dehär med rösten. Man kan va och låta bestämd men inte arg.
Poona , min första häst , vi åkte bort några veckor och en annan i stallet fick ta hand om henne. Hon blev helt förstörd. Vi vet inte riktigt vad som hände , men när vi kom tillbaka var hon inte som samma häst vi sagt hejdå till. Hon började sparkas och bitas. Vi visste inte mycket om att ha egen häst , så vi gjorde som hon sa. Vi skulle bli arga på henne när hon gjorde något dumt. Hon var en sån häst som var känslig. Vi bytte stall och allt blev bättre , vi började träna NH , åkte iväg på NH träningar. Hon blev bättre men det blev aldrig som innan. Men vi älskade och älskar henne lika mycket ändå. Hon var en speciell häst.
Min åsikt har ändrats något sjukt med åren , när jag gick på ridskola gjorde jag ju som jag hade lärt mej. Men , säger någon att jag ska säga till hästen , så säger jag emot. Jag tänker inte göra så. Jag anser att hästen trivs och mår bättre av att inte bli slagen.
Detta är då mina åsikter. Jag tänker inte ändra på dom vad någon än säger.
 
 
 
 
 
 

systerysters blogg

Min syster gjorde ett inlägg här om dagen som jag tycker alla mina läsare ska ta och läsa.
håller med dej till hundra och jag vet. Hon sa att jag inte skulle länka de , men kände att alla behöver se detta.
READ:
Fint :D

Komentarsproblem

Har fått flera komentarer och de står att jag fått men kan inte plubicera dom? Och går inte ifrån blogg.se appen heller. Suck! Men bara vänta tills de vill funka , men ville bara dela med mej av de så ni vet varför era komentarer inte plubliceras.
Håller på och lyssnar på musik och ska strax blogga på min andra blogg.
Puuusss
 
 
Min systeryster ♥ love yah ♥♥♥

sjukling

Hejsan. Idag är jag som sagt hemma och är sjuk. Är verkligen skit yr. Blöö.
Men sitter nu i soffan och ser på tv. Har inte så mycket att blogga om direkt, men ska snart äta frukost.
Puuuussss




Vblogg


stallis

Nu ska jag , mamma och carro alldeles strax dra till stallet. Blir nog att jag mockar och carro och mamma borstar.
Men ska fixa och beställa några saker hoppas jag! Men vi ses , puusss


helluuu

Kom hem för ungefär en timme sedan , och har ätit lite och så. Riktigt chill dag som sagt. Hade inga speciellt jobbiga lektioner. Så skönt.
Sitter nu och lyssnar på underbara Melissa Horn. Hon är så grym , och texterna , helt underbara!
Bara kort och ointressant detta med men orkar inte , ska fixa tidsinställda nu , puss
 

buss

sitter nu i bussen påväg till slöjd. Har faktiskt vart en riktigt bra dag idag. Har haft sköna lektioner och så. När ja kommer hem ska jag Blogga lite mer ordentligt och fixa lite tidsinställda.
puss

Godmorgon

Internet ville inte Funka igår så därför fick ni ingen uppdatering. Men nu sitter ja och tvingar i mej ett glas jucie. Men nu ska jag sluta tjata , vi ses sen efter skolan. puuss



vad ska vi göra nu? KAOS!

mockade och myste med pollsarna.
Och nu sitter jag åter igen i soffan och lyssnar på musik med mina svidande händer. Ajjj. Torra som bara den.
Imorgon får vi se lite vad som händer. Kanske hittar på något med Agnes om hon är frisk , hoppas!
Men nu ska jag fixa lite grejer så ses vi senare. puuss




stable

Ska nog strax åka iväg till stallet med pappsen. Carro pluggar och mamma hade andra anledningar. Så pappa är så söt och följer med mej och mockar och fixar. Tack!
Beställde en grej från en sida förut. Fast ingen svensk tillverkning så kommer inte försen om 10-20 arbetsdagar. Men vad de är får ni förmodligen en videoblogg om när de kommer. Hihi.
Puss




Jag är nog inte det du drömmer om

Jag är ju bäst på att blogga. Eller inte. Åh. Ska nu verkligen försöka. Och denna gång ska det bli av. Men har haft fullt upp. Och dagarna har gått så fort , så bloggen har kommit lite åt sidan.
Men just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tänker nog näthandla lite grejor som jag kollat länge på. Så väntar på att mammsen ska komma hem så hon kan beställa åt mej. Sen i helgen ska jag nog till Skövde och handla lite andra grejer. Och allt för egna pengar då. Duktig flicka!
Men vi ses!


~ never forget ~

Har precis gjort mat och ska strax åka iväg till stallet med Caroline. Blir nog att tolka med hästarna. En i taget då. Ska bli riktigt kul , första gången under vintern. Och dessutom har vi aldrig gjort de med Freja. Riktigt taggad!
Men nu ska jag ta ut hunden. Byee




hej igen

Inte bloggat på nästan 1 vecka. Men har haft annat att göra och humöret har inte direkt vart så super. Så hade ändå bara blivit korta ointressanta inlägg. Skrivit en del inlägg men har inte kommit upp , och videofyme dampar så kan inte ladda upp videos heller. Gjorde ett videoinlägg igårkväll men kom inte upp de heller, suck. Blir inte direkt förvånad om inte dehär heller kommer upp.
Igår tömkörde jag Molly. Var sjukt kul och hon kan allt hon men. Hon gick i jätte fin form och lyssnade super. Så häääär nöjd med henne!
Idag har jag inte hunnit med så mycket än. Vaknade för en kvart sedan. Skönt med sovmorgon :)
Ska iaf tillstallet senare med systeryster. Ska ridas och fixas. Ska även nu ta och slänga in en tvätt i tvättmaskinen och sedan stryka lite kläder. Sen får vi se vad som händer.
Puuss




stort suck

är så himla trött på vissa. Jag sprängs snart. Så jädra less och irriterad. Jag gör mitt och ni ert? Okej?! Åh , suck. Så många som trycker ner på mej , jag sitter gärna själv så jag kan jobba och kan koncentrera mej. Whatever? Jag går ifrån , jag har problem med koncentrationen.Så låt mej va när jag säger de. Vissa dagar är sämre än andra , men vem är de inte så för? Självförtroendet åker sakta men säkert uppåt. Jag måste tro på mej själv , våga säga fel. Jag klarar av resten av livet , de är ju inte så jätte långt kvar? Jag vill leva. Men ibland får jag bara lusten att försvinna och aldrig mer komma tillbaks. Jag får såkallade "anfall" då jag bara vill va ifred. Min mage gör ont varje dag tack vare er. Den värker något fruktansvärt så fort jag går dit.
MEN. Jag ska ta plats , jag är e maddona. En prinsessa som har rätt att leva. Alla har rätt att leva och ska våra otroligt stolta över sej själva. Jag måste våga tro.
Men detta säger jag godnatt.



jag kan jag vill jag ska , right?

Faaaiiil


Maja

Dålig uppdatering idag men va med Maja. Hade det riktigt kul. Var i stallet (hos dom små) först och städade lite och fixade lite , var jätte härligt! Sen gick vi in och gjorde iordning oss varsin toast och satte oss i soffan och såg på ponnyakuten , åh , såå mysigt! och sedan åkte jag hem och gjorde lite saker och sen åkte jag och mamma ut till stallet. Mockade och fixade och gick även en sväng med dom.
Nu sitter jag i soffan och ser på tv. Ska alldeles strax gå upp och sätta mej i sängen och ja , göra mej själv trött. Kunde inte somna natten som vart utan somnade inte innan halv 4 inatt. Föör mycket som snurrar i huvudet just nu. Inatt ska jag verkligen koppla bort allt och somna.
Nu ska jag göra lite läxor , puusss







skolan

drar mej alldeles snart till skolan är så sjukt trött och absolut inte på humör. Men bara åka dit iaf, byee





myskväll

suttit i soffan hela kvällen och myst med familjen.
Blev inget med Maja då hon inte ville/fick. Men blev en bra dag ändå. Imorgon är det skola igen ,saknar de lite faktiskt. Har ju vårt sjuk 3 av 4 dagar. Så ska bli skönt att komma dit. Blir ju nästan som en tomhet då man liksom är van vid att alltid gå dit. Haha , låter ju som jag älskar skolan , men aja.
Ska strax gå och lägga mej då jag dynga i går natt och har bara sovit 3 timmar ungefär. Oops!
Men vi ses imorgon när jag kommer hem , godnattkyss ♥





stable

Ingen ridning som sagt utan tränade NH , var jätte mysigt och härligt. Har inte tränat på jag vet inte hur länge så var jätte kul.
Tränade med Freja och hon lyssnade super bra och verkade tycka det var jätte kul.
Nu sitter jag och väntar på att ponny akuten ska börja , skojigt! Men vi hörs senare antar jag!





put up your hands in the air and turn up the music

Sitter i soffan med hörlurar i öronen och dukar musik fr mej själv. Bäääst. Älskar  verkligen musik , finns så många olika för alla smaker :')
Men pappa och Caroline är och handlar. Så är ensam hemma , väntar på att Maja ska se mitt mess , så hon kan ringa mej , måste prata med min bög ♥ Heheh.
Sen får vi se vad jag hittar på , ska plocka undan mina tomtar , städa hos mina små marsvin och sen stallet också , och sen har jag lite planer med Maja , men får se hur de blir med det.
Återkommer senare , puuussss ♥
 
 
Smile , why? Becuase you can.

Maja Kristina Viktoria Johansson

Vet inte hur jag ska börja. Men du betyder så jäkla mycket för mej. Utan dej skulle jag gett upp för flera månader sedan. Visst , vi bråkar ,  men hallå syskon bråkar , slåss på skoj. Leker och busar med varandra , kallar varandra dumma och fula ord fast på ett kärleksfullt sätt. Vi har sårat varandra men det går över , vi förlåter jämt varandra. Blir avensjuka på varandra. Men så är det. Vi är inte vänner , bästa vänner. Vi är syskon. Och kommer alltid vara. Oavsett vad som händer. Vissa dagar hatar jag dej och du mej , men innerst inne så älskar vi varandra.
Vi har kännt varandra många år. Ibland är vår vänskap på topp , ibland är den väldigt långt ner. Men vi når toppen igen. Tillsammans kämpar vi oss upp. Tillsammans är vi som bäst. Ensama är vi svaga , tillsammans är vi starka.
Med dej är jag mej själv.
Maja Kristina Viktoria Johansson , jag älskar dej mest av allt. Vi skrattar , vi gråter , vi bråkar , allt gör vi tillsammans. Mår jag dåligt pratar jag med dej först. Mår jag bra vill jag va med dej. Med dej mår jag bra. Med dej mår jag bäst.
Min älskade syster ♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minnen från varje bild , underbara minnen ♥♥
 

godmorgon

Eller , så kanske man inte kan säga. Har vart vaken sedan tio.
Men jaja. Idag blir de ingen ridning , då de är den 13 januari.. Med andra ord två år sedan min älskade Poona gick omkull på isen med Caroline. Saknaden är enorm. Men jag vet att du finns här för mej. Min älskade ängel , jag älskar och saknar dej.

28/01 - 2010 den hemskaste dagen i mitt liv.







rest in peace my angel. ♥

hejhej

hoppas ni har haft en underbar kväll , delar iaf jag! Satt som alltid på helgerna och myste ned familjen och såg på en riktigt bra film. Slutade runt 10 , och sedan dess har jag och min syster suttit och spelat subway surfers , vårt riktigt bra kväll. Inatt sover jag hos syster , ska kolla på film och sedan ta och sova , lär bli riktig bra de med! Stor tummen upp för kvällen.
Ligger nu och väntar på att Caroline ska göra sej iordning någon gång xD Hon sitter fortfarande i soffan och spelar , suck.
Men godnatt mina kära så ses vi imorgon.



en annan kväll :')

Jan. 12, 2013

suck på mej själv. Blir bara massa små , korta inlägg hela tiden. Varför? Jo för blogglusten ligger väääldigt lågt just nu. Måste få tillbaka den och skriva långa intressanta inlägg. Inte som dom som kommit de senaste.
Ska skriva klart inlägget jag pratade om igår (?) , så kommer de nog upp imorgon. Ska även fixa tidsinställda , intressanta tidsinställda , så bloggen inte är helt död om jag inte orkar blogga.
Måste få upp bloggen upp på topp igen. Inte skriva korta inlägg på en minut , utan verkligen ha mening bakom alla ord jag skriver. Va nöjd och stolt över de jag skrivit , inte halv nöjd , super nöjd!




tillsammans når vi toppen!♥

Molly 11 januari 2013

Blev en mysig skritttur på Molly tillsammans med Freja och syster. Hästarna skötte sej super och var verkligen underbart att höra hovarna slå mot asfalten!
Nu sitter jag i soffan och myser med mej själv. Nu ska jag fixa lite saker , hej så länge!





godmorgon

Idag vet jag inte vädjar hittar på , kanske är med min finaste Maja. Hoppas på de iaf. Ska även till stallet.
Blir nog en bra dag ändå. Men nu ska jag äta frukost, pusshej ♥




shiit

vet inte hur länge sen de var jag satte mej vid datan , inte en ända gång sen jag fick min min samsung typ. Hahah , första gången 2013.
Sitter i vilket fall som helst och lyssnar på musik. Chill. Ska ta och skriva av mej , ett låångt inlägg. Om en tjej som betyder så sjukt mycket för mej.
Men vi ses senare , puss.
 
 

Godmorgon

Eller aah, för mej iaf. Sov riktigt länge idag vart uppe vid 7 och sen gick ja och la mej igen då jag var så sjukt trött. Som ni förstår är ja hemma och sjuk idag med. Inte så jätte farligt idag men det är tillräckligt.
Får se vad som händer resten av timmarna på dagen. Min kära vän Maja tycker jag ska göra en cover på någon låt , haha , kommer låta för jävligt xD Men får se hur de blir med det. Nu ska jag slita mej ifrån Internet och ta mej en kopp chockad och en macka.
Pusshej ♡



epicfail.

sista

hejsan , borde sovit för länge sedan men går bara inte. Slängde mej i säng vid halv 10. Men de är en sak jag bara inte kan sluta tänka på. Som bara sitter fast. som inte vill släppa.
Men ska försöka dra mej till skolan imorgon , men godnatt.



i can't stop thinking on you.

pärlat

suttit hela dagen typ och pärlatpå mina hörlurar , haha , vilket liv. Men blev faktiskt riktigt sött nu när jag är klar. Vill till stallet men får se om jag får för mamma.. Febern har sänkts till 38, 3. Skönt de iaf. Hoppas bara att de inte stiger.
Men vi ses senare , pusshej ♥




glassmonster

hihi , sitter och käkar glass. Skulle gå ner i vikt va de va?!








godmorgon

vaknade klockan 6.00 , gick ner och duschade , klädde på mej , sminkade mej. Och sen , jag tog tempen.. 39, 4. Kände mej seg redan innan men mamma kom med tempen. Så fick inte gå dit. Åh. Så var bara ta av sej alla kläder och ta bort sminket från ansikte , gå och lägga sej i sängen igen och somna.
Suck. Vaknade för en stund sedan , och nu sitter jag ser på tv och ska strax gör varm oboy och äta en macka.
pusshej ♥



fick de när jag döptes och har haft på mej de så gått som varje dag sedan dess ♥♥

gonatt

blev inte sådär jätte bra med att lägga sen i tid. Men rätt okej tid ändå. Klockan står på 6.00 imorgon bitti. Så får vi se då om jag orkar dra mej iväg till skolan or not. Ska iallafall göra mitt bästa för att orka dit.
Tänkte göra ett videoinlägg , men blir bara massa babbel om allt annat än de jag tänkt prata om först..
Men nu hade jag tänkt och sova och hoppas på att de är lättare idag än igår. Godnattpussar ♥♥




För lat för att blogga..


suck!

Är nu hemma från skolan. Så förkyld så det finns inte , så mamsen fick komma och hämta mej. Såhär typiskt att inte må bra precis när skolan börjar , måste försöka ta mej till skolan imorgon. Kommer typ få leva på Alvedon , halstabletter , nässpray och PAPPER!! Usch , inget kul att va förkyld.
Ska bara ta de lugnt nu , försöka sova lite snart , gå och lägga mej i tid. Och inte anstränga mej , suck , kan ju inte springa.. skit också.
Men nu ska jag proppa i mej lite halstabletter , pusshej ♥





Fail..


Marsvins mys ♥


Jan. 08, 2013

Hejsan , blev inte så bra med att vända på dygnet , somnade inte försen 1 så sov till halv 11.. Inte bra. Men har en hel del att göra idag , men ni får reda på de en sak efter nästa.
Nu ska jag iaf äta frukost och sedan ut och springa en sväng. Hihi , nyårslöfte..
pusshej ♡♡



haha , vad söta vi är. Älskar dej syster ♥♥

Godnatt

www.amandabrandbergg.blogg.se


glaaad

Shit vad skönt , de funkar äntligen att ladda upp filmer till er , bääst! Känns som uppdatering en kommer bli bättre nu , då om ja inte orkar blogga kan jag ju göra en videoblogg. Blir nog lite roligare också att inte bara få läsa inlägg efter inlägg.
Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar , men för övrigt ser ja på tv.
vi ses , pusshej ♡





Vblogg


Isabelle och Maja

var ju som sagt hos Isabelle med Maja , var först i stan hos Isabelle , gick lite på stan , drog även till oxen en sväng och satt och käka lite mums och drack energidryck. Mumma! Sen drog vi till Maja , jag och Isabelle red Oskar och idol och Maja var hos juni. Maja åkte till ridskolan med henne också om inget gick på tok. Men red Oskar och idol barbacka en kortis i hagen. Myspys. Bytte hästar lite också.
Vårt en riktigt bra dag idag. Nu ska jag alldeles strax sova. Natti!!! ♡♡




mmyskläderna på ♥

här ska de stå en fin rubrik

äter nu frukost och väntar på att Maja ska komma så åker vi till Isabelle , bäst!
Men vi hörs sedan , pusshej ♥♥♥




godnatt mina underbara ♥

Ska snart ta och krypa mej ner under täcket. Sover hos syster , myspys. Ska nog se ett avsnitt house också innan vi somnar.
Imorgon åker jag till Isabelle runt 12 , Maja med. Känner på mej att det kommer grym dag.
godnattpussar ♡♡♡




mina hjärtan ♥

Jan. 05, 2013

Hejsan , var ju arena som jag tjatat om flera gånger här men aja. Hade riktigt bra och tiden rusade iväg.
Helt slut efter dagen. Men efter arena åkte jag och syster till stallet mockade och så och sen tog vi in hästarna och borstade och myste , underbart! Dom var så keliga idag :')
Men nu är jag hemma , dötrött. Sitter i soffan och slöar medans syster och mamsen gör mat , haha , laaat!
Men vi ses , right? ♡



♡♡

godnatt

ska snart gå och lägga mej . Imorgon 9.00 står jag på arena Skövde med syster och ska bada. Kommer bli riktigt bra :)
natti ♡♡




Isabelle ♥♥♥

Åhh , haft en helt grym dag! Tack min underbara ♡
Chillade och gick lite på stan. Satt i knallen trappan.. Minnen som sitter kvar sen förut.
Men nu är jag hemma. Ledsen , gråtfärdig , i mitt hörn. Gömd i mörkret.




i mörkret..

hejhopp

Åker till Isabelle klockan 1 , bääst ♡ Maja skulle ju med också först men bråkade och nu ska hon va med Stina.. Haha.
Är nog hon farmor en halvtimme innan jag drar dit då jag inte har skjuts efter halv 1. Men det blir bra mysigt de med! Men vi ses senare , pusshej ♡♡♡




saknade ängel ♥

gokväll

sitter och ser på film och har det jätte mysigt. Så skönt att sitta osminkad i one peace med familjen och bara ha de bra! Ja , det är vad jag gör just nu.
Va i stallet förut , lockade och myste lite i hagen bara.
Imorgon drar jag till Isabelle med Maja , åhh vad jag saknar er. ♡♡♡





farmo & farfa

Hade det jätte bra , har saknat dom som bara den. Fikade , gjort för och efter rätt då farmor ska ha främat imorgon , spelade kort och hade det allmänt mysigt.
Får se om jag åker dit imorgon också men tror inte det. Kanske drar till en enormt saknad vän , men vi får se ♡
Ska skicka ett mess till henne iaf och hoppas på hon svarar. Men puss på er ♡♥♡




famo , mobilnöörd ♥

rubrik..

Alltid lika svårt att komma på rubriker..
Men stallet då.. Red inte i skogen då det var så förbaskat halt på vägen i till skogen och ville inte riskera att dom går omkull. Men red milstensrundan då det inte alls vart halt på vägarna. Riktigt mysigt kan man ju säga! Att bara skrittade runt på småvägarna och babbla , jo men det är gött.
Sitter nu i soffan och ser på Narnia , ska snart åka iväg och hämta pappsen , ena bilen är trasig och pappa jobbar så ja..
Imorgon åker jag förmodligen till farmor en stund , saknar min famo ♡♡♡♡





Hejsan

Åker till stallet om några timmar , rider i skogen med mamma och Maja. Hoppas de inte är så halt.. Men är det för halt vänder vi ju så att dom inte går omkull. Jag tror att vi (jag mamma och Carro) , eller jag vet. Att vi är rädda för att våra hästar ska gå omkull , mycket räddare än andra. Men det är Poona.. Hade tänkt skriva ihop ett inlägg om min fina ängel , så ni får reda på vad som hänt , till ni som inte vet om de redan.
Kommer komma under veckan , då jag känner att jag kan sätta mej och skriva ner ordentligt , sitta och skriva och gråta ifred. På mitt rum , lås dörr.
Men vi ses , nu ska jag måla mina naglar ;)




sista pussen jag fick av min älskade ponny innan vi åkte från husaby.. ♥

stallet igår

Jag och mamma vågade oss äntligen ut på gärdet , men vart så jävla halt på vägen till gärdet. Precis där Poona gick om kull fä0örebro snart två år sedan. Grät hela vägen när vi gick där. Så många minnen som väcks.. Men som tur va hände inget med hästarna. Skrittade typ i bara tio minuter och sen hoppade vi av på gärdet och gick till stallet. Hittade ett mycket bättre ställe där det inte var halt alls. PUUH.
Idag vet ja inte vad vi hittar på , stallet ska jag till , hoppas jag. Kanske hittar på något med någon kompis? Fast juste.. har ju knappt några vänner..
Vi ses ♡






nyårsdagen

Hade tänkt åka Skövde arena idag men var tyvärr smockfullt. Så drar nog dit på lördag istället :) Så idag har jag inget planerat. Ska nog äntligen ta och rida , hästarna har fått en ordentlig vintervila , men det är ju bra på sett och vis. Har ju vårt så jäkla halt så bättre att dom får vila än att dom skadar sej. Fattar inte hur folk ens vågar rida i det vädret som vårt men det är la upp till dom , vill dom ha skadade hästar så är det deras problem...
Vi ses ♡♡






gott nytt år

Detta ska bli ett sååå jävla grymt år. Ska sattsa som bara den på bloggen , hästarna , och vafaan mej själv. Ska verkligen börja tro på mej själv , jag kan jag vill jag ska. Allt ska bli bäst. Awsome.
Har bland annat vart ett hemskt bra år , massa underbara minnen , men även lika många hemska. Allt bråk , all kärlek. Jag har gråtit över ''vänner'' flera nätter i rad som jag nu sågåttsom glömt bort. Kärlek som helt plötsligt dör ut. Kärleksromanserna , så underbara. Speciellt med S. Allt gick dom en dans tills du gjorde slut. Jag grät. Flera dagar , nätter. När ingen annan såg på. Bara jag själv i mörkret. Skärt mej i armarna.. Kännt att jag bara ville dö. Men alltid tagit mej upp på toppen igen. Never give up. Never.
Men har oavsett varit ett riktigt bra år.
Gott nytt år , jag älskar er ♥